Meny

Öppen förskola & babycafé

I S:t Staffans församling finns Öppen förskola och Babycafé. Sedan hösten 2007 håller vi till i paviljongen intill församlingsgården.

På grund av coronasmittan har vi ställt om och har öppet följande tider:
måndag, tisdag, fredag kl 10-12. Vi är utomhus. Tag med något att äta, så bjuder vi på kaffe/te.

Tillfällig ändring för Öppna förskolan

På grund av coronasmittan har vi ställt om och har öppet följande tider: måndag, tisdag, fredag kl 10-12. Vi är utomhus. Tag med något att äta, så bjuder vi på kaffe/te.

Öppen förskola

Öppna förskolan är en mötesplats för alla vuxna med barn mellan 0-6 år. Vi leker, pysslar, sjunger och fikar tillsammans. Ingen föranmälan behövs, ni är alltid välkomna! Höstterminen 2020 börjar den 18 augusti, utomhus liksom i våras.

Tillfälliga ändringar i öppettiderna meddelas på Öppna förskolans facebooksida.

Våra ordinarie öppettider är:

Måndag:  9-12 
Tisdag:  9-12
Torsdag: 13-15.30
Fredag:  9-12

Är du hemma med ett litet barn under 1 år, är du dessutom välkommen till vårt BabyCafé.  Här sjunger, samtalar, leker och fikar vi tillsammans. Välkomna!

Torsdag: 9-11.30

Vi hälsar alla ”gamla” och nya familjer hjärtligt välkomna! Ni hittar oss i Paviljongen bakom församlingsgården, Brågarpsvägen 10.

Ledare: Barbro Linde och Eva Assarsson-Stefenitz.

Vardagsgudstjänst

Ungefär 1 gång i månaden inbjuder vi till vardagsgudstjänst, som är en kort gudstjänst som vänder sig till barnen och dig som vuxen. Tag chansen att koppla av, sjung med i sångerna och få några ord med dig hem. De dagar vi har vardagsgudstjänst börjar vi vår verksamhet med att träffas i kyrkan för att sedan gå till öppna förskolan/babycaféet för att fika och leka!

Barbro Linde

Barbro Linde

S:t Staffans församling

Förskollärare

Eva Assarsson Stefenitz

Eva Assarsson Stefenitz

S:t Staffans församling

Förskollärare