Föräldrar med barnvagnar på väg mot paviljongen bredvid församlingsgården.
Foto: Tina Linde

Öppen förskola & babycafé

I S:t Staffans församling finns Öppen förskola och Babycafé. Vi håller till i paviljongen intill församlingsgården.

Öppen förskola

Öppna förskolan är en mötesplats för alla vuxna med barn mellan 0-6 år. Vi leker, pysslar, sjunger och fikar tillsammans. Ingen föranmälan behövs, ni är alltid välkomna! Vårterminen 2022 startarde utomhus, men från och med den 28 februari ses vi återigen i Paviljongen:

Måndag: 9-12
Tisdag: 9-12
Fredag: 9-12

Ni som har barn upp till 1 år är även välkomna på Babycafé på torsdagar 9-11.30.
Tillfälliga ändringar i öppettiderna meddelas på Öppna förskolans facebooksida.

Vi hälsar alla ”gamla” och nya familjer hjärtligt välkomna! Ni hittar oss i Paviljongen bakom församlingsgården, Brågarpsvägen 10.

Ledare: Barbro Linde och Eva Assarsson-Stefenitz.

Vardagsgudstjänst

Ungefär 1 gång i månaden inbjuder vi till vardagsgudstjänst, som är en kort gudstjänst som vänder sig till barnen och dig som vuxen. Tag chansen att koppla av, sjung med i sångerna och få några ord med dig hem. De dagar vi har vardagsgudstjänst börjar vi vår verksamhet med att träffas i kyrkan för att sedan gå till öppna förskolan/babycaféet för att fika och leka!