Konfirmander tar emot nattvarden vid altarringen, belysta av solen genom fönstret.
Foto: Hali Liddell

Vem är du? Vad spelar roll i ditt liv? Vad är viktigt för dig?

Funderar du på livet, kärleken, Gud, döden, framtiden, relationer, vänskap, sorg och glädje? Då erbjuder konfirmandtiden dig en möjlighet att lära känna dig själv, ta reda på vad du tänker, vad du tror på och vad du står för. I samtal och diskussioner, men också i praktiska övningar och aktiviteter får du möjlighet att utmana dig själv i tanke, ord och handling. Att vara konfirmand innebär gemenskap, att ha kul tillsammans och möjlighet att få nya vänner!
I S:t Staffans församling har vi några olika konfirmationsgrupper och vi hoppas att du ska hitta någon som passar.
Vi ser fram emot att få lära känna just dig!

Konfirmation 2022/23

Inbjudan skickas med post till döpta församlingsbor födda 2008. Om du inte har fått någon inbjudan hemskickad är du ändå hjärtligt välkommen att anmäla dig!

Alla alternativ är kostnadsfria.

Tisdagar med Osloresa

Vi träffas varannan tisdag kl 18–20 på församlingsgården med start i början av september. Under påsklovet åker vi på läger till Voksenåsen ovanför Holmenkollen i Oslo.
Läger: 2–6 april 2023.
Konfirmation: 27 maj 2023 i Esarps kyrka.

Torsdagar med dagläger

Det här är alternativet för dig som redan har ett späckat schema och inte är så sugen på att åka iväg på övernattningsläger. Vi träffas varannan torsdag kl 18–20 på församlingsgården. Vi kommer också att ha två dagläger under konfirmandtiden; ett under hösten och ett under våren.
Kick off: lördagen den 8 oktober.
Konfirmation: 13 maj 2023 i Esarps kyrka.

Lördagar med skidresa

Vi träffas en lördag i månaden på församlingsgården kl 10-15. Under vecka 8 åker vi på läger till Isaberg i Hestra och kombinerar då skidåkning med konfirmationsläsning.
Läger:
20–23 februari 2023.
Konfirmation: 6 maj 2023 i Esarps kyrka.

Sommar med Osloresa

Det här är gruppen för dig som har mycket att göra på vardagar och helger under terminstid. Vi träffas varje vardag under de tre första
veckorna på sommarlovet 2023, kl 10–14 på församlingsgården. Dessutom åker vi på läger till Voksenåsen ovanför Holmenkollen i Oslo.
Första träffen: måndagen den 19 juni.
Läger:
27–30 juni 2023.
Konfirmation:
8 juli 2023 i Esarps kyrka.

Vid frågor hör av dig till Susanne Herslow,
eller expeditionen: 046-274 25 00, ststaffan@svenskakyrkan.se

Anmälan till konfirmation

För att du ska kunna delta i konfirmandverksamheten behöver vi spara och hantera nedanstående personuppgifter. Vi hanterar personuppgifter enligt gällande integritetslagstiftning och den rättsliga grunden här är berättigat intresse. Dessa uppgifter sparas tills konfirmationsläsningen och efterarbetet är avslutat. Uppgifter om konfirmationen bevaras i kyrkoböckerna. De uppgifter vi behandlar om dig kommer inte att säljas vidare och delas inte utanför Svenska kyrkan och för verksamheten nödvändiga samarbetspartner, t.ex. lägergårdar, om inte vi är skyldiga att göra så enligt lag. Vi överför inte dessa uppgifter till ett land utanför EU. Personuppgiftsansvarig är S:t Staffans församling, Box 104, 245 22 Staffanstorp. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på ststaffan@svenskakyrkan.se eller 046-274 25 00. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att framföra dem till tillsynsmyndigheten Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten.

FÖRSTAHANDSVAL *

ANDRAHANDSVAL * (ifall förstahandsvalet skulle vara fulltecknat)

Susanne Herslow

Mer om Susanne Herslow