Vem är du? Vad spelar roll i ditt liv? Vad är viktigt för dig?

Funderar du på livet, kärleken, Gud, döden, framtiden, relationer, vänskap, sorg och glädje? Då erbjuder konfirmandtiden dig en möjlighet att lära känna dig själv, ta reda på vad du tänker, vad du tror på och vad du står för. I samtal och diskussioner, men också i praktiska övningar och aktiviteter får du möjlighet att utmana dig själv i tanke, ord och handling. Att vara konfirmand innebär gemenskap, att ha kul tillsammans och möjlighet att få nya vänner!
I S:t Staffans församling har vi några olika konfirmationsgrupper och vi hoppas att du ska hitta någon som passar. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Samtliga konfirmationer sker i Esarps kyrka.
Vi ser fram emot att få lära känna just dig!

Konfirmation 2019/20

Konfirmation med utmaningar

Vi träffas varannan tisdag kl 18–20 i församlingsgården. Dessutom åker vi på två helgläger på lägergård i södra Sverige, ett under hösten och ett under våren.

Läger: 8–10 november och 20–22 mars
Konfirmation: 2 maj

Konfirmation med kreativt skapande

Läger: 8–10 november och 20–22 mars
Konfirmation: 2 maj

Konfirmation med Polenresa

Vi träffas en lördag i månaden kl 10–14 i församlingsgården. Under påsklovet (måndag–torsdag) åker vi på läger till Polen, där vi bl a besöker ett koncentrationsläger.

Läger: 6-9 april
Konfirmation: 9 eller 16 maj

Sommarkonfirmation med Polenresa

Vi träffas varje vardag under de tre första veckorna på sommarlovet kl 10–15 i församlingsgården. Under mittenveckan åker vi på läger till Polen, där vi bl a besöker ett koncentrationsläger.

Läger: 23-26 juni
Konfirmation: 4 juli

Anmälan kan du göra via formuläret här under.
Vid frågor hör av dig till Marie Severin, 0704-21 25 09,
eller expeditionen: 046-274 25 00, sanktstaffans.forsamling@svenskakyrkan.se

Anmälan till konfirmationsläsning

FÖRSTAHANDSVAL *