Foto: Ikon

6/6: Drop-in-vigsel och -dop på Marstrand

ÅRETS DROP-IN ÄR FULLBOKAT! Att gifta sig eller döpas kan vara enkelt. Här i Torsby pastorat erbjuder vi drop-in tillfälle varje år den 6 juni i Marstrands kyrka. Kyrkan ordnar med präst och musik för vigselpar och dopfamiljer. OBS! Föranmälan krävs, först till kvarn gäller!

ÅRETS DROP-IN-DAGAR ÄR FULLSATTA. 

Praktisk information:

Vid vigsel:

Innan ert bröllop behöver ni ansöka om hindersprövning. Ansök om hindersprövning via Skatteverkets webbplats. Till vigseln behöver ni ha med giltig hindersprövning, intyg om vigsel, legitimation och ringar. En av er behöver vara medlem i Svenska kyrkan.

Vid dop:

Samtycke och legitimation från samtliga vårdnadshavare behövs, möjlighet att låna dopklänning i kyrkan finns. 

Så går drop-in till:

Ni kommer till kyrkan 30 minuter före den tid som ni tilldelats. På plats fyller ni i ett formulär med era personuppgifter. Ni får också en lista med olika psalmer och musikstycken/utgångsmusik ur vilken ni väljer två psalmer och ett musikstycke/utgångsmusik. De tre ni väljer kommer då att ingå i ert bröllop eller i dopgudstjänsten. Varje vigsel/dop är cirka 15 minuter.

Kontakta Torsby pastorat

Expeditionen är öppen för besök och telefonsamtal måndag och fredag klockan 09.00-12.00 och torsdag 13.00-16.00.
Kyrkogårdsexpeditionen är öppen fredag klockan 09.00-12.00. 
E-post besvaras även utanför öppettiderna.

E-post: torsby.pastorat@svenskakyrkan.se

Telefon: 0303-20 68 40

Adress: Torsby 170, 442 73 KÄRNA
Hitta via Google Maps 

Barn

Här hittar du alla barnverksamheter i Torsby pastorat. Här finns både förskolan Lyckan, Måndagsklubben, barnkörer och en öppen förskola.

Vuxna

Här hittar du alla verksamheter som vänder sig till vuxna. Det är alltifrån samtalsgrupp om tro till körer, meditation för kropp och själ och soppluncher.

Någon att prata med

Alla kan vi hamna i lägen då livet känns tufft och man är ledsen, orolig eller rädd. Då kan det göra skillnad att få prata med någon. Här hittar du flera olika sätt att komma i kontakt med någon som lyssnar.