Mentormamman Lumalungelo Shongwe och dagmamman Jabu Nxumalo dansar med barn på landsbygden i Eswatini.
Foto: Josefin Casteryd /Ikon

Ge en gåva

Ge en annan människa nya möjligheter i livet eller stöd i rätt tid. Ditt bidrag gör skillnad i vårt arbete för rättvisa, utveckling och stöd i katastrofer. Tack för din gåva!

Två flickor i 5 års åldern håller om varandra

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan

Att ge en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Du kan till exempel bli månadsgivare, ge minnes- eller hyllningsgåva, handla i gåvoshoppen eller ge via swish.

Anna Stenberg och Erik Stenberg-Roos under mässa på stranden. De gör allt tillsammans.

Ge en gåva till Svenska kyrkan i utlandet

Den som bor utanför det land man kallar sitt hemland är mer utsatt. Man har inte sitt vanliga kontaktnät. Då blir Svenska kyrkans församlingar viktiga. Här finns någon att prata med, i både glädje och sorg. Här träffas seniorer, au-pairer och unga föräldrar. Ge en gåva till Svenska kyrkan i utlandet.

Gruppbild av en man och två kvinnor som ler mot kameran.

Har du några frågor?

Kontakta gärna Givarservice! Ordinarie öppettider: mån-fre, 9-12 och 13-15 Telefonnummer: 010-1819300

En äldre kvinna hjälper en yngre med en stickning.
Foto: Lind Maria Thompson/Ikon

Stöd flyktingar i Sverige

Det finns ett stort behov av volontärer till församlingarnas arbete för människor som söker sig till Sverige. Läs om vad du kan göra.

En ung kille och en man fiskar. På båten står det Vi litar på Gud.

Vårt uppdrag som kristna

Varje människa är oändligt värdefull. När en människa kränks eller förminskas, då kränks Gud. Vårt uppdrag som kristna är att arbeta för att varje människa ska få leva ett värdigt liv.