Åhus församling Besöksadress: Torget 17, 29631 ÅHUS Telefon: +46(44)246800 E-post till Åhus församling Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan i Åhus! Åhus församling omfattar orterna Åhus och Yngsjö i Kristianstads kommun.

LIVETS RESA - en trilogi av eftertanke och musik. Del 1 med Cecilia Gustafsson från Åhus, som berättar om sin dotter.

Livets resa 2 oktober

Lennart Nalerius och Ulrika Welin tar med instrumenten till Åhus församlingshem.

Måndagscafé 3 oktober

Morgonvandring står på programmet varannan måndag hela sommaren. Välkommen som pilgrim!

Morgonvandring 3 oktober

Här kan du se alla vinklar från utsidan.

Se Åhus Sankta Maria kyrkas exteriör

Här kan du se alla vinklar från utsidan.