Välkommen till Svenska kyrkan i Åhus! Åhus församling omfattar orterna Åhus och Yngsjö i Kristianstads kommun.

Välkommen att fira gudstjänst i Åhus och Yngsjö.

HÄNDER I VÅRA KYRKOR

Välkommen att fira gudstjänst i Åhus och Yngsjö.

Gjord av Adam Hörnmark, en av årets medresenärer.

VIDEO FRÅN TAIZÉ

Gjord av Adam Hörnmark, en av årets medresenärer.

Vi tre med Leif Axelsson i Åhus församlingshem. Välkommen!

MÅNDAGSCAFÉ 23 OKTOBER

Vi tre med Leif Axelsson i Åhus församlingshem. Välkommen!

Vi träffas varannan måndag. Kom och var med!

STICK- OCH VIRKCAFÉ 23 OKTOBER

Vi träffas varannan måndag. Kom och var med!

Eva-Lotta Grantén till Åhus 25 oktober kl 19.00.

SOFIA-FÖREDRAG 25 OKTOBER

Eva-Lotta Grantén till Åhus 25 oktober kl 19.00.

Välkommen till Martin Luthers visor i ny anda. Klassiska pärlor med bl a Bach, Händel och Mozart. Leonad Cohen på svenska.

KONSERTER OCH MUSIKGUDSTJÄNSTER 29 OKTOBER

Den slutgiltiga röstsammanräkningen visar på ett valdeltagande på 19,08%, vilket är det högsta valdeltagandet i kyrkovalet sedan 1934. Det är även det högsta antalet röstande i ett kyrkoval någonsin med 984 680 avgivna röster.

Valresultat

En serie i tre delar med prat och musik om livet. Välkommen till Mariakyrkan i Åhus!

LIVETS RESA 12 NOVEMBER

Måndagsmorgon, varannan vecka, betyder morgonvandring i Åhus församlings regi. Välkommen med som pilgrim!

MORGONVANDRING 23 OKTOBER