Åhus församling Besöksadress: Torget 17, 29631 ÅHUS Telefon: +46(44)246800 E-post till Åhus församling Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan i Åhus! Åhus församling omfattar orterna Åhus och Yngsjö i Kristianstads kommun.

Välkommen att fira gudstjänst i Åhus och Yngsjö.

Händer i våra kyrkor

Välkommen att fira gudstjänst i Åhus och Yngsjö.

"Sånger vid havet" i Åhus S:ta Maria kyrka kl 18.00.

Konsert 28 maj

"Sånger vid havet" i Åhus S:ta Maria kyrka kl 18.00.

Fredag 26 maj håller vi stängt. Fredag 9 juni är sista dagen innan sommaruppehållet.

Öppna förskolan

Trädgården är öppen för alla som är intresserade. Ta gärna med boll och egen filt. Välkommen in!

Trädgårdscafé 19-22 juni

Född 2003? Då kommer vi snart ut till dig och din skola och informerar om konfirmationen i Åhus församling.

Konfirmand 2017-2018

Morgonvandrarna samlas på Äspet. Välkommen med som pilgrim!

Morgonvandring 5 juni

Morgonvandrarna samlas på Äspet. Välkommen med som pilgrim!

Välkommen att njuta av gratis sommarkonserter i våra kyrkor.

Musik i sommarkväll - premiär 25 juni

Välkommen att njuta av gratis sommarkonserter i våra kyrkor.

Är du en körsångare som gillar utmaningar?

Kören Trekvart söker sångare

Är du en körsångare som gillar utmaningar?

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan under de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Här kan du se alla vinklar från utsidan.

Se Åhus Sankta Maria kyrkas exteriör

Här kan du se alla vinklar från utsidan.