Åhus församling Besöksadress: Torget 17, 29631 ÅHUS Telefon: +46(44)246800 E-post till Åhus församling Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan i Åhus! Åhus församling omfattar orterna Åhus och Yngsjö i Kristianstads kommun.

Välkommen att fira gudstjänst i Åhus och Yngsjö.

Händer i våra kyrkor

Välkommen att fira gudstjänst i Åhus och Yngsjö.

Nu är det dags att anmäla sig till årets "Sommarchill"!

"Sommarchill"

Nu är det dags att anmäla sig till årets "Sommarchill"!

Välkommen att njuta av gratis sommarkonserter i våra kyrkor.

Musik i sommarkväll

Välkommen att njuta av gratis sommarkonserter i våra kyrkor.

Morgonvandrarna samlas på Äspet. Välkommen med som pilgrim!

Morgonvandring 3 juli

Morgonvandrarna samlas på Äspet. Välkommen med som pilgrim!

Sommarens Turistkyrka i Åhus öppnar 3 juli. Välkommen in på en guidad tur - kort eller lång väljer du själv!

Turistkyrka

Född 2003? Då är du välkommen som konfirmand i Åhus församling! Anmälan senast 17 juli.

Konfirmand 2017-2018

Jag heter Per-Ludwig Andersson och är ny präst i församlingen.

Per-Ludwig Andersson präst i Åhus

Jag heter Per-Ludwig Andersson och är ny präst i församlingen.

För tio år sedan arbetade jag i Åhus församling på en projekttjänst under min utbildning till diakon.

Mia Snecker, en återvändare!

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan under de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Här kan du se alla vinklar från utsidan.

Se Åhus Sankta Maria kyrkas exteriör

Här kan du se alla vinklar från utsidan.