Joyful

Tisdagar kl 18.30. Höstterminen startar 22/8.

Sångarna i kören Joyful träffas på tisdagkvällar för att sjunga gospel, pop och rock. Kören, som fått det officiella namnet Joyful, hade premiär den 19 mars 2015 i Åhus Maria kyrka, då man sjöng ett program vid Earth Hour.

Därmed finns det körsång för alla åldrar och stilinriktningar i Åhus, från babyålder till pensionärer, från stilfullt klassiskt till uppsluppet modernt.

Den röda tråden i Svenska kyrkans i Åhus körverksamhet är kvalitet, som sångare kan man i alla körer förvänta sig kompetent ledarskap och gedigen musikalitet.

Kören Joyful har inriktning gospel och pop&rock, i såväl traditionell stil som helt nytt och fräscht, alltid med en textmässigt god kärna där kyrkans budskap hålls levande.

Kören övar i församlingshemmet, på tisdagskvällar kl 18.30  Notläsningsvana är inget krav, men sångvana behöver man.

För mer information och anmälan, kontakta:

körledaren Susanne Baagenfelt, kantor i Åhus församling

Susanne Baagenfelt eller tel 044-24 68 16.

Välkommen!