Stick- och virkcafé 26 februari

Vi träffas varannan måndag. Kom och var med!

Restgarner blir till nytta.

Det har blivit en fantastisk respons på vårt stick- och virkcafé.

Nu fortsätter vi under våren 2018 och träffas varannan måndag i församlingshemmet i Åhus kl 12.00-14.00, blir det ojämna veckor, samma dagar som det är Måndagscafé i Åhus.

Carin Grönwall i sticktagen.

- Alla som vill kan komma och vara med, säger diakon Sabina Häggblom. Inga förkunskaper fordras, men har du garn och material så ta med det. Annars ordnar vi det gemensamt.

Vi stickar och virkar till de som behöver. För mer information: kontakta Carin Grönwall, en av våra volontärer, tel 0762-646356.

- Det som vi tillverkar skickas till olika behövande både hemmavid och runt om i världen, säger Carin Grönwall.

- Det är till förlossningen och neonatalavdelningen på CSK. Och så samarbetar vi med Östermalmskyrkans stickcafé och då skickar vi till Litauen.

Sticka är roligt och det blir snabbt resultat.

Välkommen!

Värmande mössor.