Stickcafé inställt

Verksamheten är inställd resten av terminen.

Glillar du att sticka? Varannan måndag finns det möjlighet att komma till församlingshemmet och vara med i gemenskapen.

Hjälp oss gärna med garn!

Har du garn eller garnrester hemma som inte kommer till använding så får du gärna skänka det till oss.

-Vi har utökat gruppen till 15 personer och därför behöver vi mer garn, berättar Carin Grönwall. Kom till församlingshemmet och lämna garnet när vi är där, eller hör av dig till mig.

Det har blivit en fantastisk respons

Redan från starten var det stort intresse för vårt stickcafé och vi fortsätter under våren 2020 och träffas varannan måndag i församlingshemmet i Åhus. Vi träffas kl 12.00-14.00, det blir ojämna veckor, samma dagar som det är Måndagscafé i Åhus: 24/2 är nästa gång.

Carin Grönwall i sticktagen.

- Alla som vill kan komma och vara med, säger ansvariga Carin Grönwall. Inga förkunskaper fordras, men har du garn och material så ta med det. Annars ordnar vi det gemensamt.

Vi stickar och virkar till de som behöver.

- Vi lämnar till förlossningen och neonatalavdelningen på CSK samt till Kvinnojouren i Kristianstad, berättar Carin. Till förlossningen är det lite allt möjligt till babysarna och till neonatalavdelningen lämnar vi stickat och virkat i bomullsgarn och i väldigt små storlekar.

- Kvinnojouren lämnar vi till deras barn, ungdomar och vuxna.

Även Åhus församling får del av tillverkningen.

För mer information: kontakta Carin Grönwall, en av våra volontärer och ansvarig för stickcaféet, tel 0762-646356.

Välkommen!

Det finns garn i glada färger att välja.

Värmande mössor, tröjor och filtar.