Stickcafé 18 november

Vi träffas varannan måndag. Kom och var med!

Glillar du att sticka? Varannan måndag finns det möjlighet att komma till församlingshemmet och vara med i gemenskapen.

Det har blivit en fantastisk respons på vårt stickcafé.

Vi fortsätter under hösten 2019 och träffas varannan måndag i församlingshemmet i Åhus kl 12.00-14.00, det blir ojämna veckor, samma dagar som det är Måndagscafé i Åhus: 18/11 och 12/12.

- Alla som vill kan komma och vara med, säger ansvariga Carin Grönwall. Inga förkunskaper fordras, men har du garn och material så ta med det. Annars ordnar vi det gemensamt.

Vi stickar och virkar till de som behöver.

Carin Grönwall i sticktagen.

- Vi lämnar till förlossningen och neonatalavdelningen på CSK samt till Kvinnojouren i Kristianstad, berättar Carin. Till förlossningen är det lite allt möjligt till babysarna och till neonatalavdelningen lämnar vi stickat och virkat i bomullsgarn och i väldigt små storlekar.

- Kvinnojouren lämnar vi till deras barn, ungdomar och vuxna.

Även Åhus församling får del av tillverkningen.

För mer information: kontakta Carin Grönwall, en av våra volontärer och ansvarig för stickcaféet, tel 0762-646356.

Välkommen!

Det finns garn i glada färger att välja.

Värmande mössor, tröjor och filtar.