Halmstads församling

Prata med oss

Kontakt

Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon: +46(35)2822000 E-post till Halmstads församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Halmstads församling

Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling!

Församlingen arbetar i tre områden:

Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.
Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

Årets fastekampanj har temat ”Att resa sig starkare”. Från 11 februari till 25 mars kan du hjälpa människor till ett bättre liv.
Läs om Halmstads församlings aktiviteter!

Fastekampanjen har börjat!

Årets fastekampanj har temat ”Att resa sig starkare”. Från 11 februari till 25 mars kan du hjälpa människor till ett bättre liv. Läs om Halmstads församlings aktiviteter!

Det kallas diamantbröllop, när kärleken har hållit i sextio år. Att en kyrka som föddes ur engagemang och frivilligt arbete nu fyller sextio år, det är också ett bevis på kärlekens kraft.
Välkommen att fira Kärlekens kyrka med oss! 
Vi börjar påskdagen, den 1 april kl 11.00.

Nu firar vi Kärleken!

Det kallas diamantbröllop, när kärleken har hållit i sextio år. Att en kyrka som föddes ur engagemang och frivilligt arbete nu fyller sextio år, det är också ett bevis på kärlekens kraft. Välkommen att fira Kärlekens kyrka med oss! Vi börjar påskdagen, den 1 april kl 11.00.

Mer än sexhundra begravningar, över hundra läger med konfirmander och ungdomar. 
När Anna-Maria Carlwe summerar åren i Martin Luthers kyrka är det många, många timmar som delats med människor i alla åldrar.
Nu går hon vidare i karriären – som ny kyrkoherde i Snöstorps församling.

Anna-Maria går vidare efter sjutton år

Mer än sexhundra begravningar, över hundra läger med konfirmander och ungdomar. När Anna-Maria Carlwe summerar åren i Martin Luthers kyrka är det många, många timmar som delats med människor i alla åldrar. Nu går hon vidare i karriären – som ny kyrkoherde i Snöstorps församling.

Hjälp oss att bli bättre!

Hur får du information om våra verksamheter och vad vi erbjuder? Hur vill du få den informationen? Svara på frågorna nedan, så har du chans att bli en av fem personer som belönas med presentkort på sopplunch för två personer.

Här presenteras Musik i Nikolai våren 2018.

Vårens musik

Här presenteras Musik i Nikolai våren 2018.

Under våren kommer vi ha fyra kvartersfester. Det är ett tillfälle att umgås och dela livet med varandra över åldersgränser. Vi äter tillsammans och har sedan någon aktivitet. Läs mer ...

Kvartersfester på Kärleken

Under våren kommer vi ha fyra kvartersfester. Det är ett tillfälle att umgås och dela livet med varandra över åldersgränser. Vi äter tillsammans och har sedan någon aktivitet. Läs mer ...

Spaghettimässa är en familjemässa som firas vissa 
onsdagar. Kvällen börjar med kvällsmat. Läs mer ...

Spaghettimässa i Martin Luther

Spaghettimässa är en familjemässa som firas vissa onsdagar. Kvällen börjar med kvällsmat. Läs mer ...

Här kan Du läsa och ladda ner aktuell information för 
månaden eller säsongen.

Händer i församlingen

Här kan Du läsa och ladda ner aktuell information för månaden eller säsongen.

Välkommen till samtalsmottagningen för unga

Behöver du en trygg person att prata med? Hos oss finns ”Kyrkans samtalsmottagning för unga” – gratis för dig mellan 14 och 25.