kyrkfönster i klara färger föreställande Jesus och Maria.
Foto: Tommy Hvitfeldt

Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling. Församlingen består av tre områden; Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.

en mötesplats för alla

Kom som du är och ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. För tillfället är de flesta av våra verksamheter satta på paus, men vi fortsätter vara kyrka. Kyrkorummen är öppna för dig.

Sommar i Halmstads församling

Kyrkan och corona

Act Svenska kyrkan

Samtalsmottagning för unga

Behöver du en trygg person att prata med? Kontakta ”Kyrkans samtalsmottagning för unga” – gratis för dig mellan 14 och 25.

Vi finns här för dig!

Är du orolig, behöver du prata med någon? Det finns präst och diakon att samtala med. Kontakta vår församlingsexpedition 035-282 20 60 som hjälper dig.

Kyrkoval

Möt oss digitalt