Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon: +46(35)2822000 E-post till Halmstads församling Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling!

Församlingen arbetar i tre områden:

Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.
Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

Här vill vi bygga för framtiden

En grön oas, en modern arbetsplats, ett öppet och välkomnande rum i centrum. Halmstads församling har en tydlig vision för det planerade bygget intill S:t Nikolai. – Vi är medvetna om stadens historia – men en naturlig utveckling är att varje epok får ge sin prägel, säger kanslichef Stefan Bergdoff.

Du missar väl inte våra konserter i sommar? Bland annat erbjuds jazz – av såväl lokala som internationella artister.

Jazztoner i våra kyrkor

Nu är de här – sittunderlag till dem som vill äta sin lunch eller glass i gräset vid S:t Nikolai kyrka.

Välkommen att sitta ner!

Carina Ledel Bergström har tagit farväl av kyrkorgeln.

Carina byter orgeln mot barn

Carina Ledel Bergström har tagit farväl av kyrkorgeln. Efter tjugo år som musiker i Kärlekens kyrka började hon för en tid sedan jobba som barnpedagog, med placering i S:t Nikolai-området.

Här kan Du läsa och ladda ner aktuellt blad för
månaden eller säsongen.

Månadsblad & Församlingsblad

Här kan Du läsa och ladda ner aktuellt blad för månaden eller säsongen.