Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling!

Församlingen arbetar i tre områden:

Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.
Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

Nu tar Iris Wikrén farväl

Nu tar Iris Wikrén farväl av sina uppdrag. Först trettiofyra år som syföreningsordförande, sedan fyra mandatperioder som förtroendevald. – Det är särskilt roligt att avsluta med att vara med och rösta fram den första kvinnliga biskopen i stiftet, säger hon.

Med en stadig psalmbok och ett åttiotalsracket var Ulf "Tickan" Carlsson chanslös. Eller väldigt välvillig... Susan Tronsson och Magnus Aasa vann i alla fall mot förbundskaptenen - och stöttade Musikhjälpen.

Prästerna slog "Tickan"!

När mynten i kollekten är utländska eller ogiltiga – vad gör vi då? För första gången har församlingen låtit en konstnär få fria händer att skapa något nytt. Verk som blir vinster i ett av julkampanjens lotterier. Nu börjar försäljningen och lotterna finns att köpa från första advent till sista december.

Mynten blir konst – och hjälp till gatubarn

Här kan Du läsa och ladda ner aktuell information för
månaden eller säsongen.

Händer i församlingen

Här kan Du läsa och ladda ner aktuell information för månaden eller säsongen.

Välkommen till samtalsmottagningen för unga

Behöver du en trygg person att prata med? Hos oss finns ”Kyrkans samtalsmottagning för unga” – gratis för dig mellan 14 och 25.