Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon: +46(35)2822000 E-post till Halmstads församling Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling!

Församlingen arbetar i tre områden:

Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.
Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

I helgen finns chansen att ta del av hans musik i S:t Nikolai kyrka.

Världsberömd musik i S:t Nikolai

I snart trettio år har Tommie Haglund försörjt sig som kompositör. Hans verk är spelade och hyllade över hela världen, han har fått kunglig medalj och beställningar av dollarmiljardärer. Men i Halmstad går han för det mesta över Stora torg utan bli igenkänd. I helgen finns chansen att ta del av hans musik i S:t Nikolai kyrka.

Behöver du en trygg person att prata med?

Nu öppnar vi samtalsmottagning för unga

Behöver du en trygg person att prata med? Nu finns ”Kyrkans samtalsmottagning för unga” – gratis för dig mellan 14 och 25.

Hillan och Harry Winbergs fond

Av Halmstads församling förvaltad fond utdelas medel till kyrkotillhöriga i församlingen två gånger per år.

Här vill vi bygga för framtiden

En grön oas, en modern arbetsplats, ett öppet och välkomnande rum i centrum. Halmstads församling har en tydlig vision för det planerade bygget intill S:t Nikolai. – Vi är medvetna om stadens historia – men en naturlig utveckling är att varje epok får ge sin prägel, säger kanslichef Stefan Bergdoff.

i Halmstad den 30 sept - 1 okt 2016. Välkommen till en festival med Halmstadsbaserade kompositören Tommie Haglunds unika musik. Halmstads församling bjuder in till ett rikt och varierat program från Tommie Haglunds produktion - allt från intim sologitarr till stor orkestermusik.

Tommie Haglund Festival

Här kan Du läsa och ladda ner aktuellt blad för
månaden eller säsongen.

Månadsblad & Församlingsblad

Här kan Du läsa och ladda ner aktuellt blad för månaden eller säsongen.