Other languages with Google Translate

Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling!

Församlingen arbetar i tre områden:

Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.
Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

Välkommen in i en annan värld! Se trailern och hör när Tommie Haglund och Anders Wilhelmsson berättar om festivalen som var under helgen 19-21 oktober 2018.