Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling. I församlingen finns tre distrikt; Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.

en mötesplats för alla

Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

Här direktsänds på söndag 20 september kl 10.00, högmässa med mottagande av Halmstads församlings nye kyrkoherde. Förutom på hemsidan kommer högmässan sändas via församlingens facebooks sidor och Youtube kanal ”Halmstads församling”.

Välkommen in i en annan värld! Se trailern och hör när Tommie Haglund och Anders Wilhelmsson berättar om festivalen som var under helgen 19-21 oktober 2018.