kyrkfönster i klara färger föreställande Jesus och Maria.
Foto: Tommy Hvitfeldt

Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling. Församlingen består av tre områden; Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.

en mötesplats för alla

Kom som du är och ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. För tillfället är de flesta av våra verksamheter satta på paus, men vi fortsätter vara kyrka. Kyrkorummen är öppna för dig.

Vi fortsätter vara kyrka.

Kyrkan och Corona

Händer som tar handsprit

Med anledning av Corona.

Halmstads församling anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset. Läs här vad som gäller.

En uppslagen bibel och tända ljus

Gudstjänst hemma.

Varje vecka finns det en inspelad gudstjänst från någon av våra kyrkor att se här på hemsidan. Det finns också andra sätt som du kan fira gudstjänst hemma.

Vi ringer i kyrkornas klockor de tider vi normalt firar gudstjänst. Vi kommer också att under december ringa i församlingens kyrkklockor varje dag klockan 12.00. Det gör vi för att hedra de som har avlidit under pandemin; uppmuntra alla de som är sjuka eller vårdar de sjuka, påminna oss alla om allvaret i situationen.

Klockringning under pandemin.

Fasteinsamlingen till Act Svenska kyrkan