Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling. I församlingen finns tre distrikt; Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.

en mötesplats för alla

Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

Halmstads församling anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset. Läs här vad som gäller.

Ändringar på grund av skärpta restriktioner

Vi ringer i kyrkornas klockor de tider vi normalt firar gudstjänst. Vi kommer också att under december ringa i församlingens kyrkklockor varje dag klockan 12.00. Det gör vi för att hedra de som har avlidit under pandemin; uppmuntra alla de som är sjuka eller vårdar de sjuka, påminna oss alla om allvaret i situationen.

Klockringning under pandemin

Från och med den 11 november håller Halmstads kyrkogårds- och församlingsexpedition stängt för besök men nås via telefon. Kyrkogårdsexpeditionen tel 035-282 20 30 och församlingsexpeditionen 035-282 20 60.

Öppettider för kyrkogårds- och församlingsexpeditonen

Är du orolig, behöver du prata med någon? Det finns präst och diakon att samtala med. Kontakta vår församlingsexpedition 035-282 20 60 som hjälper dig.

Vi finns här för dig!

Välkommen in i en annan värld! Se trailern och hör när Tommie Haglund och Anders Wilhelmsson berättar om festivalen som var under helgen 19-21 oktober 2018.