Other languages with Google Translate

Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon:+46(35)2822000 E-post till Halmstads församling

Välkommen till Svenska kyrkan - Halmstads församling!

Församlingen arbetar i tre områden:

Martin Luther/Andersberg, S:t Nikolai/Olaus Petri och Kärleken/Holm/Övraby.
Kom som du är, till våra kyrkor, gudstjänster, konserter och andra aktiviteter - ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang. Du är alltid lika välkommen!

Lyssna till musik under valven i S:t Nikolai kyrka.
Här presenteras höstens musikutbud. Välkommen!

Musik i S:t Nikolai

Lyssna till musik under valven i S:t Nikolai kyrka. Här presenteras höstens musikutbud. Välkommen!

Lördag 16 november kl 9.00-16.00 i Martin Luthers kyrka. Välkommen till en dag med möjlighet att möta ditt inre och Gud. Kostnad 300 kr inkl måltider. Anmälan till Marianne Sopo senast den 25 okt på telefon 035-282 21 50.

SPA i heligt rum

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ. Samtidigt stillar du din nyfikenhet. Vem möter du bortom vägkröken, och inom dig?

Pilgrimsvandringar hösten 2019

Välkommen in i en annan värld! Se trailern och hör när Tommie Haglund och Anders Wilhelmsson berättar om festivalen som var under helgen 19-21 oktober 2018.