Other languages with Google Translate

Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon:+46(35)2822000 E-post till Halmstads församling

Samtalsmottagning för unga

Behöver du en trygg person att prata med? Kontakta ”Kyrkans samtalsmottagning för unga” – gratis för dig mellan 14 och 25.

Vi erbjuder stöd och samtal när oron växer, vilsenheten ökar – när ”livet skaver”. Samtalen kan ske regelbundet, under kortare eller längre tid. De är utan kostnad
och vi för inga journaler. Vi ger inte vård – vi erbjuder stöd och samtal. Mottagningen är öppen två eftermiddagar i veckan, efter tidsbokning.

Vi som arbetar med samtalsmottagningen är:
Susanne Franzén, diakon / Lena Karlsson, diakon / Ulf Edlund, präst

Vill du komma i kontakt med samtalsmottagningen, mejla ungasamtal.halmstad@svenskakyrkan.se
eller fyll i formuläret här intill.

Vill du boka tid? Fyll i namn, mobilnummer och e-postadress så tar vi kontakt med dig.