Other languages with Google Translate

Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon:+46(35)2822000 E-post till Halmstads församling

Kyrkan - en resurs för skolans undervisning

Välkommen att ta kontakt med våra pedagoger som erbjuder bl.a. temavandringar, guidningar i våra kyrkor eller som gärna kommer på besök till er skola.

Vi försöker hitta vägar som är ömsesidigt respektfulla och som bidrar positivt till både skola och kyrka. Halmstads församling vill vara en resurs och ett komplement till skolans arbete kring livsåskådning, jämlikhet, respekt och rättvisa för F – åk 9. Våra upplägg är icke-konfessionella, grundade i Lgr11, och kostnadsfria.
Läs mer i vår folder vad vi erbjuder och vem man kontaktar.

För dig som är pedagog

Ibland ställs vi plötsligt inför livets skörhet. Någon drabbas av sjukdom, död eller andra livskriser. Kyrkan har lång erfarenhet av samtal och vi finns gärna med som stöd för klasser eller för hela skolan. Vi kommer gärna och besöker er.