Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon: +46(35)2822000 E-post till Halmstads församling Webbplats

Högskolan

Svenska kyrkan - Högskolan i Halmstad

Behöver du någon att prata med?

Livskris, livsåskådning, tro eller av någon annan anledning. Jag finns i Högskolans servicecenter och i Martin Luthers kyrka. Jag har fullständig tystnadsplikt och för inga journaler. Du kan nå mig på flera sätt.

Drop-in onsdagar

Möjlighet att träffas och boka samtal onsdagar kl 12-13 i Högskolans servicecenter.
Onsdagar kl 14-16 har jag "Öppen dörr" i Martin Luthers kyrka, Östra Lyckan 5 (250 m från Högskolan).

E-post Ulf Edlund

I am employed by the Swedish Church, have total confidentiality and if you think that meeting me might be helpful for you I am available to contact me at 0706 67 62 50.

I meet students with a variety of questions and troubles such as self-image, lifecrises, grief and thoughts about faith and beliefs.

You are welcome whether you have a faith or not. If you want to get in contact with another religious representative, I have a large network and I am happy to help you.

Welcome!

University chaplain