Other languages with Google Translate

Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon:+46(35)2822000 E-post till Halmstads församling

Ungdomskörer

Du som är ung och vill utvecklas som körsångare, välkommen att sjunga hos oss!

Ungdomkör

Onsdagar/Torsdagar. Övningsdag och kvällstid bestäms.
gemensamt vid terminsstarten. Plats: Holms församlingshem.
Information om start och anmälan: Ingvar Petersson, tel 035-282 20 70.
Ingvar.Petersson@svenskakyrkan.se

En blandning av körsång, solosång, gemenskap och fika.

MiMa-kören

Är du mellan 20-40 år  och vill sjunga i kör? MiMa-kören.
Torsdagar kl. 18.30 -20.00.  Plats: Martin Luthers kyrka
Kom som du är – erfaren eller ovan – så sjunger vi oss vidare tillsammans!  Information och anmälan: Marita Björck, 035-282 21 34. marita.bjorck@svenskakyrkan.se

S:t Nikolai Vocalis

Ung kör 16-35 år, du bör ha tidigare körvana.  En vokalensemble för dig som gillar att "stå på egna ben" och tycker om kyrklig musik. Vi är inte många men naggande goda. Vi uppträder ett par gånger per termin i S:t Nikolai kyrka. Beroende på möjligheterna sjunger vi allt ifrån 2-stämmig till 5-stämmig diskantkör. Stämsäkra tjejer är varmt välkomna. Vi sjunger både traditionell klassisk kyrkomusik och nyare (jazz). En av höstens höjdpunkter är luciakonserten i S:t Nikolai kyrka.
Tisdagar kl 18.00-19.30.  Körsalen, Kyrkog 11, 2:a våning.
Information och anmälan: Ann-Catrin Björnberg, 035-282 20 14.
ann-catrin.bjornberg@svenskakyrkan.se