Livets högtider

DOP - KONFIRMATION - VIGSEL - BEGRAVNING Livet förändras ständigt och vi får uppleva både glädje och sorg. Här kan du få information om de fyra högtider inom Svenska kyrkan som högtidlighåller några av de största förändringarna i en människas liv.

Genom dopet välkomnar vi en ny människa i kyrkans gemenskap.
I konfirmationen firar vi våra konfirmander som vuxit upp och nu bekräftar sitt dop.
Vigseln är en symbolisk och vacker högtid. I vigselakten uttrycker och bekräftar två människor inför Gud sin kärlek till varandra och vilja att vandra genom livet tillsammans.
När någon går bort hjälper begravningsgudstjänsten oss att ta ett värdigt och högtidligt farväl.

Läs mer på följande sidor och välkommen att kontakta oss.
Telefon och öppettider finns under rubrik "Halmstads församling"