Foto: Magnus Aronson IKON

Barn 0-6 år

Barnen har en alldeles speciell plats i kyrkan. Genom vår barnverksamhet vill vi hjälpa till att ge barnen kunskap om och upplevelser av kyrkan och den kristna tron. Barnen möter bön, andakt och gudstjänst på ett pedagogiskt och roligt sätt. Här hittar du aktiviteter och mötesplatser för barn och familj. Vi inbjuder till gudstjänst, grupper, öppna förskolor och caféer.

Halmstads församling anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset.
Vi börjar öppna upp vår verksamhet igen i liten skala. All aktivitet sker med försiktighet och restrektioner följs med begränsat antal deltagare. Se vår kalender på hemsidan för senaste information.

Ta med barnen till kyrkan!

Alla är välkomna till kyrkan, särskilt barnen. Det finns barnhörnor och leksaker i våra kyrkor och S:t Nikolai kyrka har en barnhörna med ett barnaltare. Här kan man ”leka kyrka”.

Har du frågor?

om vår barnverksamhet och våra olika mötesplatser för barn kontakta:

S:t Nikolai

Carina Ledel Bergström tel 035-282 21 03