Halmstad från ovan.
Foto: TVÅ.NOLL filmproduktion

Jobba i Svenska kyrkan

Att arbeta hos oss inom Halmstads församling innebär att arbeta för något man tror på, och oftast arbete med människor på olika sätt. Inom Halmstads församling finns både anställda och ideella medarbetare. Församlingen har cirka 125-130 anställda knutna till de olika områdena, till förskolorna eller kyrkogårdarna. När det uppstår rekryteringsbehov inom vår organisation annonserar vi på denna sida eller i fack- och dagspress samt tar hjälp av arbetsförmedlingen.

Ett barn och en vuxen leker med klossar.

Förskollärare till förskoleverksamheten i Halmstads församling

Vill du vara med och utveckla förskolorna i Halmstads församling? På våra förskolor vill vi erbjuda barnen en mångsidig, trygg och stimulerande miljö med en verksamhet som ger barnen möjlighet att utvecklas. Vi vill ha förskolor som alla ska trivas och längta till, där alla arbetar tillsammans mot gemensamma och tydliga mål.