Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Välkommen att fira julens stora under, Jesu Kristi födelse, i Onsala kyrka. Vi har många olika gudstjänster med både stillhet och mycket musik under helgdagarna.

Jul och nyår i Onsala kyrka

Välkommen att fira jul i församlingshemmet. Alla åldrar är välkomna.

TillsammansJUL

Välkommen att fira jul i församlingshemmet. Alla åldrar är välkomna.

Öppna förskola på Noas Ark har jullov från v 50 och öppna förskolan i församlingshemmet från v 51. Café juste har julstängt från 13 december. Men det händer annat skoj i församlingen under jul.

Jullov

På trettondedagen firar vi familjegudstjänst kl 11. Voices sjunger och vi får höra när de tre vise männen kom med guld, rökelse och myrra till det nyfödda barnet. I gudstjänsten avtackas Gunnar Ledwon som kyrkoherde och välkomnas som komminister i Onsala församling. Efter gudstjänsten är alla välkomna på julfest i församlingshemmet med dans kring granen, fika och godispåsar.

Familjegudstjänst med julfest

Personuppgiftsbehandling

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen GDPR. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Har du frågor kring hur Onsala församling hanterar dina personuppgifter kontakta kalle.sundvall@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 02 34.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter