Onsala kyrka med omnejd
Foto: Tommy Hvitfeldt

Stilla dag och pilgrimsvandring

Var med på en stilla dag i härlig grön miljö på Noas Ark. Lördag 4 september och 2 oktober kl 10-15.

Pojke i rullstol pekar och läser på svartatavlan framme i klassrummet

Världens barn

Världens Barn är Radiohjälpens största insamling och genomförs av Sveriges Television och Sveriges Radio P4 i samarbete med 13 svenska organisationer. Tillsammans med närmare 45 000 frivilliga gör vi en enorm insats för världens barn och du är välkommen att vara med!

Altaret i Onsala kyrka

Fira gudstjänst

Välkommen att fira högmässa kl 11 på söndagar och lovsångsmässa kl 19 på onsdagar (max 40 pers).

Man med en sopborste i handen klappar killing på Onsala församlings djurgård Noas Ark.

Ideella café på Noas Ark

Noas Ark är hela församlingens gård. Varmt välkommen att hjälpa till på gården och hitta nya vänner över en kopp kaffe. Onsdagar kl 11.

Händer som stickar

Stickcafé

Stickcafét i församlingshemmet startar igen onsdagen den 1 september kl 13.30-15.30. Välkommen!

Illustration över nya askgravlunden

Kyrkogården byggs ut

En ny askgravlund, damm för bevattning och en minnesplats med sjöfartstema. Utbyggnad av Onsala kyrkogård är på gång under året.

Kyrkan är öppen.

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Man som håller i en mobiltelefon

Behöver du någon att prata med?

Spridningen av Coronaviruset kan väcka många tankar och frågor. Som vanligt finns Svenska kyrkan om du vill prata med någon. Välkommen att ringa prästerna eller diakonerna i Onsala församling. Här finns också länkar till andra organisationer som kan ge stöd.

Banner med ordet Maträddare och en kniv, gaffel och sked bakom

Mathjälpen.

Tillsammans med Hemköp samordnar Onsala församling matutdelning till hushåll och enskilda som befinner sig i en ekonomiskt utsatt situation. Har du eller en bekant svårt att få ekonomin att gå ihop? Kontakta diakonerna Karin Piläng, tel 0706-12 57 05 eller Josefin Brander, tel 0707-80 02 51 för mer information.

Personuppgiftsbehandling - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan. Läs hur Onsala församling behandlar dina personuppgifter.