Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

På öppna förskolan leker vi, har sångstund, pysslar, fikar mm. Välkomna tisdagar kl 13-16 och fredagar kl 9-12 i församlingshemmet.

Leksakerna väntar på dig

Gillar du att sticka? Kom och få inspiration av stickdesignern Katarina Segerbrand. Onsdag 5 december kl 14 i Café juste i församlingshemmet.

Stickcafé

Personuppgiftsbehandling

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen GDPR. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Har du frågor kring hur Onsala församling hanterar dina personuppgifter kontakta kalle.sundvall@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 02 34.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter