Onsala kyrka med omnejd
Foto: Tommy Hvitfeldt

Onsala församling

Man som håller i en mobiltelefon

Behöver du någon att prata med?

Spridningen av Coronaviruset kan väcka många tankar och frågor. Som vanligt finns Svenska kyrkan om du vill prata med någon. Välkommen att ringa prästerna eller diakonerna i Onsala församling. Här finns också länkar till andra organisationer som kan ge stöd.

Händer som håller en tipspromenadlapp och en penna

Promenad med tipsrunda

Vill du gå en tipsrunda i Onsalas fina natur? Den börjar vid församlingshemmet, fortsätter ner till havet, längs vattnet och förbi Noas Ark. Sen tar du stigen nedanför kyrkogården och svänger höger tillbaka till församlingshemmet. Varje fråga har ett barn och ett vuxenalternativ. Rätt svar hittar du sen på lekkyrkan på lekplatsen bakom församlingshemmet. Frågorna byts ut med jämna mellanrum. Lycka till!

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Kyrkan är öppen

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Äldre kvinna talar i telefon

Gretas telefon

Vill du "småprata" en stund? Ring 0760-11 15 42. Telefonen bemannas av en grupp glada pensionärer som turas om att svara. Telefonen är öppen måndag, onsdag och fredag kl 14-16.

Papperskassar fulla med mat

Behöver du praktisk hjälp?

Kontakta gärna diakonerna Josefin Brander, tel 0300-56 95 21, josefin.brander@svenskakyrkan.se eller Karin Piläng, tel 0300-56 95 07, karin.pilang@svenskakyrkan.se

Ljusskepp i Onsala kyrka

Vi tänder ljus åt dig.

Vill du att vi tänder ett ljus i ditt ställe? Hör av dig till församlingsexpeditionen tel 0300-56 95 00 eller onsala.forsamling@svenskakyrkan.se så tänder vi det åt dig.

Kors i sand

Be för mig.

Här kan du be om förbön via vår hemsida .

Personuppgiftsbehandling - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Dataskyddsombud Onsala församling:
Erika Malmberg, tel 072-549 64 34, dataskyddsombud@intechrity.se

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter