Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling Webbplats

Onsala församling anordnar två pilgrimsresor. En helg i slutet av maj vandrar vi i Bohuslän och 4-9 augusti reser vi till Uppsala för att vandra Ingegerdsleden. Följ gärna med!

Pilgrimsresor

Vi firar familjegudstjänst tillsammans söndag 7 maj kl 16 i Onsala kyrka. Soul Children sjunger. Efter gudstjänsten bjuds det på mat i församlingshemmet.

Familjegudstjänst

Livet är på många sätt ett mysterium. Det känner man kanske tydligast när man håller ett nyfött barn i sina armar. Blandade känslor av spontan förundran och glädje - men också oro. Då är det gott att veta att man inte står ensam, utan att Gud finns där för oss. Välkomna in i en större gemenskap.

Du är inte ensam

Tisdag 16 maj blir det lite extra festligt på öppna förskolan i församlingshemmet. Alla barn som är döpta får hämta Barnens Första Bibel. Dessutom blir det sångsamling och vi bjuder alla barn på glass. Välkomna kl 13-16.

Öppen förskola med dopfest

Gudstjänster i april

Välkommen till kyrkan söndag 14 maj. Kl 11 konfirmeras Londonkonfirmanderna i högmässan och kl 19 firar vi Taizémässa.

Konfirmationsgudstjänst och Taizémässa

Aktuellt från Onsala församling