Onsala kyrka med omnejd
Foto: Tommy Hvitfeldt

Max 50 personer i Onsala kyrka

För ett tryggt gudstjänstfirande och för att hjälpas åt att bromsa smittspridningen gäller att max 50 personer får samlas i Onsala kyrka från 12 januari. Kyrkkaffet pausas för tillfället.

Kyrkan är öppen.

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Banner med ordet Maträddare och en kniv, gaffel och sked bakom

Mathjälpen.

Tillsammans med Hemköp samordnar Onsala församling matutdelning till hushåll och enskilda som befinner sig i en ekonomiskt utsatt situation. Har du eller en bekant svårt att få ekonomin att gå ihop? Kontakta diakonerna Karin Piläng, tel 0706-12 57 05 eller Josefin Brander, tel 0707-80 02 51 för mer information.

Illustration över nya askgravlunden

Kyrkogården byggs ut.

En ny askgravlund, damm för bevattning och en minnesplats med sjöfartstema. Utbyggnad av Onsala kyrkogård är på gång under året.

Personuppgiftsbehandling - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan. Läs hur Onsala församling behandlar dina personuppgifter.