Kom och njut av en härlig vårdag på Noas Ark. Torsdagen den 23 maj håller öppna förskolan öppet som vanligt mellan kl 9-15. Denna torsdag blir det ingen ponnyridning och färd med häst och vagn, men vi matar vi djuren, har sångsamling och korvgrillning som vanligt. Välkomna!

Öppna förskolan på Noas Ark

På Kristi himmelsfärds dag den 30 maj firar vi gökotta på Noas Ark kl 9. Välkommen!

Friluftsgudstjänst

Välkommen att fira en upplevelsegudstjänst på Noas Ark. Söndag 2 juni kl 15.

Gudstjänst på Noas

Välkommen att fira en upplevelsegudstjänst på Noas Ark. Söndag 2 juni kl 15.

Gospelkonsert med Dan Ådahl, projektkören och musiker från Linneakyrkan. Välkomna till Onsala kyrka söndagen den 16 juni kl 19.

Bara vara

Personuppgiftsbehandling

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen GDPR. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Har du frågor kring hur Onsala församling hanterar dina personuppgifter kontakta Kalle Påsse Sundvall, kalle.passe.sundvall@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 02 34.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter