Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Njut av stämningsfull sång i luciagudstjänsten med Glorious och Soul Children. Onsdag 13 december kl 19 i Onsala kyrka.

Lucia

Från vecka 50 är det jullov i kyrkans öppna förskola och på Noas Ark. Café juste har julstängt från 14 december. Men det händer annat skoj i församlingen under jul.

Jullov

Kom och smygstarta julen. Lotteri, julgodis, tomte med mera. Lördag 16 december kl 14-16 vid församlingshemmet.

Julstuga

Var med och sjung in julen tillsammans med Aromakören och Onsala kyrkokör. Varmt välkommen till julsångsgudstjänst i Onsala kyrka söndag 17 december kl 19.

Vi sjunger in julen

Välkommen att fira jul i församlingshemmet. Alla åldrar är välkomna.

TillsammansJUL

Välkommen att fira jul i församlingshemmet. Alla åldrar är välkomna.

Gudstjänster i december

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse.  I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

Jag är ett liv!

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse. I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

Välkomna på öppna förskolans föräldrakväll. Tisdag 19 december kl 17.30. Bind en egen julkrans och ät en god jultallrik. Kostnad 150 kr. Anmälan senast 11/12 till susanne.hallman@svenskakyrkan.se

En kväll för mammor och pappor

Pingis och filmkväll plus annat kul. Häng med på läger under jullovet. För dig som är född 2005–2007. Kostnad 150 kr.

Jullovskul

Om sexuella övergrepp

Ingen har rätt att utnyttja dig för att tillfredsställa sina egna behov. Om du har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp i en kyrklig miljö kan du få stöd av kontaktpersoner på Göteborgs stift. Läs mer här.

Välkommen att fira julens stora under, Jesu Kristi födelse, i Onsala kyrka. Vi har många olika gudstjänster med både stillhet och mycket musik under helgdagarna.

Jul och nyår i Onsala kyrka

Söndagen den 4 februari börjar vårens grundkurs i kristen tro. Varmt välkommen om du vill diskutera frågor som: Vad är meningen med livet?, Vad händer när jag dör? och Är Jesus relevant idag?

Ny Alpha-kurs

Handla i gåvoshopen! Du får ett gåvobevis där du kan skriva en personlig hälsning. 405 kronor räcker till att ge ett barn skolmaterial, mellanmål och lunch under en termin på Filippinerna.

Ge en riktigt viktig julgåva!

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig!

Gå en rundtur

i Onsala kyrka