Onsala kyrka med omnejd
Foto: Tommy Hvitfeldt

Kyrkan är öppen.

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Man som håller i en mobiltelefon

Behöver du någon att prata med?

Spridningen av Coronaviruset kan väcka många tankar och frågor. Som vanligt finns Svenska kyrkan om du vill prata med någon. Välkommen att ringa prästerna eller diakonerna i Onsala församling. Här finns också länkar till andra organisationer som kan ge stöd.

Banner med ordet Maträddare och en kniv, gaffel och sked bakom

Mathjälpen.

Tillsammans med Hemköp samordnar Onsala församling matutdelning till hushåll och enskilda som befinner sig i en ekonomiskt utsatt situation. Har du eller en bekant svårt att få ekonomin att gå ihop? Kontakta diakonerna Karin Piläng, tel 0706-12 57 05 eller Josefin Brander, tel 0707-80 02 51 för mer information.

Personuppgiftsbehandling - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan. Läs hur Onsala församling behandlar dina personuppgifter.