Välkommen att fira en upplevelsegudstjänst på Noas Ark. Söndag 25 augusti kl 15.

Gudstjänst på Noas

Snart startar höstterminen för våra körer. Vill du pröva på att sjunga du med?

Alla sångglada se hit!

Snart startar höstterminen för våra körer. Vill du pröva på att sjunga du med?

Var med på allt roligt vi gör tillsammans på öppna förskolan.

Kul på öppna förskolan!

Var med på allt roligt vi gör tillsammans på öppna förskolan.

Tid för andrum för dig som befinner dig mitt i vardagsstressen, som kanske längtar efter att finna en bättre balans med hjälp av "den gröna miljön"; naturen och trädgårdens betydelse för välmående och återhämtning. Fyra torsdagskvällar på Noas Ark.

Naturen som kraftkälla

Just nu har Café juste sommaruppehåll och starar igen 21 augusti. Vecka 25 - 33 är det stickcafé onsdagar kl 13.30 - 15.30 i församlingshemmet.

Café juste

Välkommen till samtalsgruppen Tro och liv. Utifrån boken med samma namn samtalar vi om att Gud är med oss i glädje och sorg, i vardag och fest. Vi träffas fem tisdagseftermiddagar kl 15-16.30. Enkelt fika ingår. Vi träffas i församlingshemmet, ingen avgift och ingen anmälan, bara kom!

Samtal kring tro och liv

"Vi räddade en larv en dag, en 1,5-åring och jag. Det kanske inte verkar så stort, men det var viktigt. Det var, när jag ser tillbaka på det, en av sommarens och semesterns finaste dagar."  Läs Josefine Gräsberg Franzens tankar inför helgen.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån kommande söndags texter

"Vi räddade en larv en dag, en 1,5-åring och jag. Det kanske inte verkar så stort, men det var viktigt. Det var, när jag ser tillbaka på det, en av sommarens och semesterns finaste dagar." Läs Josefine Gräsberg Franzens tankar inför helgen.

Nu bjuder vi in dig som är född 2005 att konfirmeras i Onsala. Från och med den 11 juni kan du anmäla dig.

Konfirmation

Personuppgiftsbehandling

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen GDPR. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Har du frågor kring hur Onsala församling hanterar dina personuppgifter kontakta Kalle Påsse Sundvall, kalle.passe.sundvall@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 02 34.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter