Pratbubblor med And the winner is

Musikquiz och middag

Välkomna till en rolig kväll med middag och underhållning. Fredag 27 mars kl 18 blir det quiz med Voices och Soul Children i församlingshemmet. Biljetter säljs på församlingsexpeditionen från och med 24 februari. Pris: 150 kr, 100 kr för barn under 15 år. Alla intäkter går till ACTs fasteaktion.

Ljus på altare

Stilla mässa

Varje tisdag under fastan firar vi en stilla mässa i Onsala kyrka kl 20.15 - 20.45.

Personuppgiftsbehandling

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen GDPR. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Har du frågor kring hur Onsala församling hanterar dina personuppgifter kontakta Kalle Påsse Sundvall, kalle.passe.sundvall@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 02 34.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter