Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

På vårens första pianokonsert får vi lyssna till Marianne Jacobs, Rebecka Runeson och Elisabeth Feldt. Lördag 24 februari kl 15 i församlingshemmet. Välkommen!

Ur djupens källa

Vårens första Guldkorn startar med orgelmassage. Välkomna till församlingshemmet torsdag 22 februari kl 12. vi startar med smörgås och kaka. Kl 13 börjar orgelmassagen i kyrkan.

Orgelmassage

Ett större rum. Det är rubriken på en temagudstjänst om kommunikation. Om att höra, lyssna och förstå. Onsala ungdomskör Glorious medverkar tillsammans med ungdomskörer från Särö pastorat. Fredag 9 mars kl 19 i Släps kyrka och söndag 11 mars kl 18 i Onsala kyrka.

Glorious på turné

Välkommen till tre spännande söndagskvällar då vi fördjupar oss i några av Bibelns texter. Med fast hand tar vi fasta på tre teman i fastan. I caféet vid Kungsbacka kyrka.

Bibelskola

Varmt välkommen på invigningen av Noas Arks nya lokaler. Torsdag 15 mars kl 9–17 har vi öppet hus med aktiviteter för stora och små.

Invigning på Noas Ark

Gudstjänster i februari

En kristen fasta kan vara att avstå från till exempel tv-tittande, godis, alkohol, kött, Facebook eller något annat. Fastan handlar om att du ska få tid för eftertanke och bön, och tid för att komma närmare Gud.

Fasta - tid för eftertanke

Fastan är ett experiment i att leva det goda livet. Under fastetiden vill vi utmana dig att göra saker som är nyttiga för dig och bra för andra, en gång om dagen. Våra förslag handlar om plastkassar, poesi, böner, mat och tid för eftertanke. Vi presenterar en ny utmaning varje morgon.

Fasteutmaningen 2018

Nu kan du anmäla dig till Ung ledare till sommarkonfirmanderna 2018.

Anmälan till Ung ledare

Nu kan du anmäla dig till Ung ledare till sommarkonfirmanderna 2018.

Onsala församling söker en ny medarbetare som vill vara en viktig del i vårt arbete med ungdomar.

Vi söker en församlingspedagog

Välkommen till församlingshemmet för en stunds gemenskap, fika och goda samtal.

Måndagscafé

Välkommen till församlingshemmet för en stunds gemenskap, fika och goda samtal.

Min vän röjer en väg som en jordbävning gör. Ansiktet som en mask. Musklerna spända. Människosamlingen framför honom delar sig som Röda havet inför Moses. Och så är hon framme. Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Tankar inför helgen