Öppna förskolan på noas ark är inställd

Församlingen följer myndigheternas regler och förbud. Det är just nu inte tillåtet att vistas mer än 50 personer samtidigt och därför är öppna förskolan på Noas Ark på torsdagarna inställt tillsvidare. Välkommen till lekplatsen bakom församlingshemmet.

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. En präst eller diakon är på plats vissa tider i veckan. Välkommen in!

Kyrkan är öppen

Papperskassar fulla med mat

Behöver du praktisk hjälp?

Kontakta gärna diakonerna Josefin Brander, tel 0300-56 95 21, josefin.brander@svenskakyrkan.se eller Karin Piläng, tel 0300-56 95 07, karin.pilang@svenskakyrkan.se

Ljusskepp i Onsala kyrka

Vi tänder ljus åt dig

Vill du att vi tänder ett ljus i ditt ställe? Hör av dig till församlingsexpeditionen tel 0300-56 95 00 eller onsala.forsamling@svenskakyrkan.se så tänder vi det åt dig.

Kors i sand

Be för mig

Här kan du be om förbön via vår hemsida .