Kom och vila dig lite. Ta en paus från vardagsstressen. Var med på en stilla dag i härlig grön miljö på Noas Ark. Under dagen får vi veta mer om hur vi kan använda naturen för att hitta återhämtning och lugn. Lördag 28 september kl 10-15.

Stilla dag på Noas Ark

Välkommen till församlingshemmet för en stunds gemenskap, fika och goda samtal. Start 2 september.

Måndagscafé

Snart startar höstterminen för våra körer. Vill du också vara med och sjunga? Kyrkokören har två "prova på"-tillfällen; 5 och 12 september.

Alla sångglada se hit!

Var med på allt roligt vi gör tillsammans på öppna förskolan.

Kul på öppna förskolan!

Var med på allt roligt vi gör tillsammans på öppna förskolan.

Häng med i höstens projektkör! Vi sjunger svängig pop och gospel. Inbjuden gäst är Martina Möllås, låtskrivare och artist.

Mitt hjärtas väg

Just nu har Café juste sommaruppehåll och starar igen 21 augusti. Vecka 25 - 33 är det stickcafé onsdagar kl 13.30 - 15.30 i församlingshemmet.

Café juste

Välkommen till samtalsgruppen Tro och liv. Utifrån boken med samma namn samtalar vi om att Gud är med oss i glädje och sorg, i vardag och fest. Vi träffas fem tisdagseftermiddagar kl 15-16.30. Enkelt fika ingår. Vi träffas i församlingshemmet, ingen avgift och ingen anmälan, bara kom!

Samtal kring tro och liv

"Vi räddade en larv en dag, en 1,5-åring och jag. Det kanske inte verkar så stort, men det var viktigt. Det var, när jag ser tillbaka på det, en av sommarens och semesterns finaste dagar."  Läs Josefine Gräsberg Franzens tankar inför helgen.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån kommande söndags texter

"Vi räddade en larv en dag, en 1,5-åring och jag. Det kanske inte verkar så stort, men det var viktigt. Det var, när jag ser tillbaka på det, en av sommarens och semesterns finaste dagar." Läs Josefine Gräsberg Franzens tankar inför helgen.

Nu bjuder vi in dig som är född 2005 att konfirmeras i Onsala. Från och med den 11 juni kan du anmäla dig.

Konfirmation

Personuppgiftsbehandling

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen GDPR. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Har du frågor kring hur Onsala församling hanterar dina personuppgifter kontakta Kalle Påsse Sundvall, kalle.passe.sundvall@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 02 34.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter