Bevattning av kyrkogården

Det råder bevattningsförbud i Kungsbacka kommun. Eftersom Onsala församling använder vatten från egna brunnar gäller inte förbudet kyrkogården.

Papperskassar fulla med mat

Behöver du praktisk hjälp?

Kontakta gärna diakonerna Josefin Brander, tel 0300-56 95 21, josefin.brander@svenskakyrkan.se eller Karin Piläng, tel 0300-56 95 07, karin.pilang@svenskakyrkan.se

Bli vår nya ungdomsledare och var en viktig del i ungdomscaféet och konfirmandgrupper med mera.

Onsala församling söker två ungdomsassistenter, 50%

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Kyrkan är öppen

Ljusskepp i Onsala kyrka

Vi tänder ljus åt dig

Vill du att vi tänder ett ljus i ditt ställe? Hör av dig till församlingsexpeditionen tel 0300-56 95 00 eller onsala.forsamling@svenskakyrkan.se så tänder vi det åt dig.

Kors i sand

Be för mig

Här kan du be om förbön via vår hemsida .