Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Varmt välkommen till familjemässa i Onsala kyrka söndag 21 oktober kl 11. Voices sjunger.

Familjegudstjänst

Församlingshelg om bön med föredrag, seminarier, god mat och förbönsgudstjänst. Boka in 27-28 oktober.

Hjärtats samtal

En dag för dig som har förlorat någon som stått dig nära och vill få stöd i sorgen. Lördag 20 oktober kl 9.30–15 i Onsala församlingshem.

När livet brister

Noas Ark och what! arkitektur vann Kungsbacka kommuns arkitekturpris för stadsmiljö med motiveringen "Med traditionella material och kulörer i ett enkelt uttryck har arkitekten skapat en modern miljö för barnverksamhet och utbildning i samklang med naturen och med stor hänsyn till platsens kulturmiljö". Stort grattis!

Noas Ark vann arkitekturpris

Personuppgiftsbehandling

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen GDPR. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Har du frågor kring hur Onsala församling hanterar dina personuppgifter kontakta kalle.sundvall@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 02 34.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter