Onsala kyrka med omnejd
Foto: Tommy Hvitfeldt

Malena Furuhill

Kvinnofrukost med Malena Furehill

Malena Furehill är en låtskrivare och sångerska som 2014 blev utsedd till Utbult-stipendiat med motiveringen: ”För en låtskrivarbegåvning som med originalitet, enkelhet och andlig värme sätter såväl ord som ton på ett brett uttryck av känslor.” Hon har även fått Anders Frostensonstipendiet tre år i rad, för sina psalmtexter. På kvinnofrukosten varvar hon visor med dikter och funderingar om livet. Om en Gud som ser och bär, rakt igenom och som står och bakar bröd hemma i ditt kök. Välkommen att lyssna till Malena på kvinnofrukosten den 21 november kl 9 på Noas Ark som inleds med frukost. Anmälan till marianne.pleijel@svenskakyrkan.se

Taizé

Taizégudstjänst

"Sjung lovsång alla länder", "Tacka Herren ty han är god", "I min Gud har jag funnit styrka".... många av sångerna från Taizé berör på djupet. Att sjunga sin bön gör oss öppna för att lyssna till Gud. Välkomna på Taizégudstjänsten med projektkören och flöjtisten Mats Norén söndag 15 november kl 18 i Onsala kyrka.

Tre äldre damer som dricker kaffe

Äldrecafé

Välkommen till coronaanpassat äldrecafé vid Onsala församlingshem. Tisdagar, onsdagar och torsdagar kl 10.30 – 11.30. I församlingshemmet (egen ingång till höger om huset) och max 5 pers/gång. Det är gratis och du anmäler dig till församlingsexpeditionen 0300–56 95 00

Ett samtal betyder så mycket

Vill du "småprata" en stund? Ring 0760-11 15 42. Telefonen bemannas av en grupp glada pensionärer som turas om att svara. Gruppen kallas Gretas telefon och de vill gärna prata med dig om både stort och smått. Telefonen är öppen måndag, onsdag och fredag kl 14-16.

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Kyrkan är öppen

Ljusskepp i Onsala kyrka

Vi tänder ljus åt dig

Vill du att vi tänder ett ljus i ditt ställe? Hör av dig till församlingsexpeditionen tel 0300-56 95 00 eller onsala.forsamling@svenskakyrkan.se så tänder vi det åt dig.

Kors i sand

Be för mig

Här kan du be om förbön via vår hemsida .