Ett samtal betyder så mycket

Vill du "småprata" en stund? Ring 0760-11 15 42. Telefonen bemannas av en grupp glada pensionärer som turas om att svara. Gruppen kallas Gretas telefon och de vill gärna prata med dig om både stort och smått. Telefonen är öppen måndag, onsdag och fredag kl 14-16.

Bevattning av kyrkogården

Det råder bevattningsförbud i Kungsbacka kommun. Eftersom Onsala församling använder vatten från egna brunnar gäller inte förbudet kyrkogården.

Papperskassar fulla med mat

Behöver du praktisk hjälp?

Kontakta gärna diakonerna Josefin Brander, tel 0300-56 95 21, josefin.brander@svenskakyrkan.se eller Karin Piläng, tel 0300-56 95 07, karin.pilang@svenskakyrkan.se

Bli vår nya ungdomsledare och var en viktig del i ungdomscaféet och konfirmandgrupper med mera.

Onsala församling söker två ungdomsassistenter, 50%

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Kyrkan är öppen

Ljusskepp i Onsala kyrka

Vi tänder ljus åt dig

Vill du att vi tänder ett ljus i ditt ställe? Hör av dig till församlingsexpeditionen tel 0300-56 95 00 eller onsala.forsamling@svenskakyrkan.se så tänder vi det åt dig.

Kors i sand

Be för mig

Här kan du be om förbön via vår hemsida .