Onsala kyrka med omnejd
Foto: Tommy Hvitfeldt

Kaffekopp och kakor

Elvakaffe

Välkommen på elvakaffe via Zoom. Vi träffas på tisdagar kl 11 och fikar tillsammans med Jeanette och diakonerna Josefin och Karin. Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tekniken. För mer information och länk kontakta Jeanette Nilsson, tel 0739–95 99 94.

Altaret i Onsala kyrka

Fira gudstjänst

Från 1 april öppnades det upp för att fira gudstjänst i Onsala kyrka för max 8 personer. Gudstjänsterna sänds även digitalt.

Man som håller i en mobiltelefon

Behöver du någon att prata med?

Spridningen av Coronaviruset kan väcka många tankar och frågor. Som vanligt finns Svenska kyrkan om du vill prata med någon. Välkommen att ringa prästerna eller diakonerna i Onsala församling. Här finns också länkar till andra organisationer som kan ge stöd.

Banner med ordet Maträddare och en kniv, gaffel och sked bakom

Mathjälpen

Tillsammans med Hemköp samordnar Onsala församling matutdelning till hushåll och enskilda som befinner sig i en ekonomiskt utsatt situation. Har du eller en bekant svårt att få ekonomin att gå ihop? Kontakta diakonerna Karin Piläng, tel 0706-12 57 05 eller Josefin Brander, tel 0707-80 02 51 för mer information.

Onsala kyrka är öppen alla dagar för ljuständning och bön. I pergolan på kyrkogården bjuds det på kaffe. Välkommen!

Kyrkan är öppen

Äldre kvinna talar i telefon

Gretas telefon

Vill du "småprata" en stund? Ring 0760-11 15 42. Telefonen bemannas av en grupp glada pensionärer som turas om att svara. Telefonen är öppen måndag, onsdag och fredag kl 14-16.

Papperskassar fulla med mat

Behöver du praktisk hjälp?

Kontakta gärna diakonerna Josefin Brander, tel 0300-56 95 21, josefin.brander@svenskakyrkan.se eller Karin Piläng, tel 0300-56 95 07, karin.pilang@svenskakyrkan.se

Ljusskepp i Onsala kyrka

Vi tänder ljus åt dig.

Vill du att vi tänder ett ljus i ditt ställe? Hör av dig till församlingsexpeditionen tel 0300-56 95 00 eller onsala.forsamling@svenskakyrkan.se så tänder vi det åt dig.

Kors i sand

Be för mig.

Här kan du be om förbön via vår hemsida .

Personuppgiftsbehandling - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan. Läs hur Onsala församling behandlar dina personuppgifter.