Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling Webbplats

Noas Arks öppna verksamheten är stängd 18 och 25 maj. Öppna förskolan i församlingshemmet är stängd fredagarna 19 och 26 maj.

Noas Ark och Öppna förskolan stängd

Hoppborg, sångstund, korv och glass. Tisdag 30 maj kl 13-16 och fredag 2 juni k 9-12 har öppna förskolan avslutning på lekplatsen bakom församlingshemmet.

Sommaravslutning i öppna förskolan

Gudstjänster i maj

På Kristi himmelsfärds dag den 25 maj firar vi gökotta på Noas Ark kl 9. Välkommen!

Friluftsgudstjänst

Följ med till Borås 10-11 juni där vi bland annat besöker djurparken och Leos lekland. För barn ca 2-6 år och deras föräldrar.

Familjeläger

Svenska kyrkan har ett stort internationellt arbete. Just nu behövs ditt stöd till människor som drabbats av svält och människor på flykt i Afrika. Tack för din gåva!

Du behövs - ge stöd och hopp i katastrofen

Gå en rundtur

i Onsala kyrka