Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling Webbplats

Onsala församling anordnar två pilgrimsresor. En helg i slutet av maj vandrar vi i Bohuslän och 4-9 augusti reser vi till Uppsala för att vandra Ingegerdsleden. Följ gärna med!

Pilgrimsresor

Orgelmusik och psalmer till hopp och glädje med Ulrika Högstrand. Söndag 23 april kl 19 i Onsala kyrka.

Orgelandakt

Vi firar familjegudstjänst tillsammans söndag 7 maj kl 16 i Onsala kyrka. Soul Children sjunger. Efter gudstjänsten bjuds det på mat i församlingshemmet.

Familjegudstjänst

Vi talar inte ofta om tvivlet, trots att det är en naturlig del av tron. Ibland brottas vi med frågor och bibeltexter, vi söker bevis. Jag tror att tvivlet utmanar oss att söka ny kunskap och kanske till och med leder till att vi möter nya erfarenheter av Gud.

Tankar inför helgen

Livet är på många sätt ett mysterium. Det känner man kanske tydligast när man håller ett nyfött barn i sina armar. Blandade känslor av spontan förundran och glädje - men också oro. Då är det gott att veta att man inte står ensam, utan att Gud finns där för oss. Välkomna in i en större gemenskap.

Du är inte ensam

Tisdag 16 maj blir det lite extra festligt på öppna förskolan i församlingshemmet. Alla barn som är döpta får hämta Barnens Första Bibel. Dessutom blir det sångsamling och vi bjuder alla barn på glass. Välkomna kl 13-16.

Öppen förskola med dopfest

Aktuellt från Onsala församling