Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Välkommen till en välgörenhetskonsert söndag 27 maj kl 19 i Onsala kyrka. Ulrika Högstrand ger en orgelkonsert för att stödja Bulgarian Aid Mission. De ger bland annat microlån och anordnar yrkesutbildningar för att skapa arbetstillfällen för romer i Bulgarien.

Orgelkonsert till förmån för välgörenhetsorganisationen Bulgarian Aid Mission

Gudstjänsten ska uttrycka vår tro, längtan och tvivel

På Pingstdagen 20 maj 2018 tar vi i Svenska kyrkan en ny kyrkohandbok i bruk. Den ger möjlighet att fira olika slags gudstjänster för alla åldrar. – Med den nya handboken vill vi kunna fira gudstjänster som uttrycker människors glädje, sorg, tvivel och tro, längtan och hopp, säger biskop emeritus Esbjörn Hagberg.

Varannan måndag ber kyrkoherde Andreas Bexell för Onsala församling. Ojämna veckor kl 15.30-15.50 i Onsala kyrka. Välkommen!

Bön för församlingen

Gudstjänster i maj