Kille och tjej som tittar på mobiltelfon
Foto: Gun Persson Ljusne/Mostphotos

Ungdomar

Kyrkan är kul! Där kan man lyssna på musik, sitta och snacka eller bara vara tillsammans med andra. Men det kan också vara en plats för allvarliga samtal om livets mening.

Onsdagscafé

På onsdagskvällar är det ungdomscafé i församlingshemmet. Ungdomscaféet öppnar direkt efter mässan som börjar kl 19 och pågår ungefär i trekvart. Från 19.45 till 22.00 finns vi i källaren. Förutom att vi umgås och spelar spel finns också möjlighet till innebandy eller pingis. Ibland gör vi olika utflykter som att åka och bada eller spela Laserdome.

Green Room på Kapareskolan

Kyrkan och skolan samarbetar genom Green room – ett uppehållsrum som kompletterar skolans rastverksamhet. Vi är där för att hjälpa till med allt från läxor till jobbiga situationer i skolan och på fritiden. Kom gärna och hälsa på!

Ungdomskören Glorious

För alla sångglada från 14 år. Läs mer om Glorious

Konfirmation

De flesta ungdomar som går i åttan är konfirmander i församlingen. Här får du i lugn och ro lära dig om varför du är döpt, vem Jesus är och vad han vill. Och framför allt prata om meningen med livet med andra som tänker på samma saker som du. Vill du veta mer hör av dig till Elisabeth Karlsson, elisabeth.karlsson3@svenskakyrkan.se, tel 0706-12 57 03.
Läs mer om att konfirmeras i Onsala

Ledarutbildning

Efter konfirmationen kan du som är intresserad få utbildning till ledare för konfirmander eller någon annan ungdomsverksamhet. Prata med din konfirmationspräst om detta.

Illustration av en tjej som chattar med två kompisar i bakgrunden.

Nätvandrarchatten

För dig mellan 12 och 25 år finns Nätvandrarchatten. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig.