Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Verksamheter

Onsala församling är en livfull församling. Varje söndag och onsdagskväll firas gudstjänst och dagarna däremellan är fyllda av olika verksamheter.

På vår egen djurgård får barnen mata och umgås med getter, grisar, kaniner, höns, får, åsnor och hästar. För vuxna som vill fördjupa sig i det kristna budskapet finns bibelstudier och samtalsgrupper. Församlingen har också ett starkt musikliv med många körer. Dessutom är du alltid välkommen till kyrkan om du bara vill sitta ner för att känna ro och stillhet. Vi hoppas att du hittar något som kan ge dig inspiration och glädje!