Meny

Små barn

Ditt barn är välkommet till församlingens alla grupper för våra minsta barn. Vi försöker ha det roligt tillsammans och samtidigt förmedla den värme och trygghet som finns i kristen tro.

Öppen förskola - inställt tillsvidare 

Fredagar kl 9–12 och tisdagar kl 13–16  är det öppen förskola i församlingshemmet. Alla barn under 6 år är välkomna tillsammans med mamma, pappa eller någon annan vuxen. Vi börjar med fri lek innan vi har en samling med sånger och en bibelberättelse. Efter samlingen fikar vi tillsammans. På fredagar har de äldre barnen möjlighet att pyssla efter fikat. Vill du veta mer om öppna förskolan, kontakta Marianne Pleijel, marianne.pleijel@svenskakyrkan.se , tel 0706–12 57 14.
(Under hösten har öppna förskolan stängt följande dagar: tisdag 29/10 och fredag 1/11.)

Kyrkans barntimmar

Fredag förmiddag kl 9.30–11.30 träffas församlingens barntimmegrupp på Noas Ark. Barn mellan fyra och sex år är välkomna att vara med. På barntimmarna har vi lek, sång och tid att prata med varandra om Bibeln. Vi matar också djuren på Noas Ark. Vill du veta mer om kyrkans barntimmar, hör av dig till noas.ark@svenskakyrkan.se eller telefon 0300-299 68.

Noas Ark - Öppna förskolan inställd tillsvidare 

Noas Ark är Onsala församlings djurgård. Här får barnen umgås med får, getter, höns, grisar, kaniner och hästar. Alla får hjälpa till att sköta djuren och lära sig att ta hand om dem på ett ansvarsfullt sätt. Vi har också en liten samling där vi sjunger och pratar om Skaparen. Noas Ark är öppet för allmänheten torsdagar kl 9–15.
Läs mer om Noas Ark

Café juste - inställt tillsvidare 

Kom gärna in på en fika i församlingshemmets café. Café juste är öppet onsdagar kl 13.30-17.30.

Gudstjänst på Noas

Välkommen att fira gudstjänst tillsammans på Noas Ark.

 

Förskolegrupper är välkomna på besök

Under året arrangerar vi pysselförmiddagar, julsamling, påsksamling och gårdsfest för Onsalas förskolor. Vill du veta mer eller boka en dag? Kontakta Susanne Hallman, susanne.hallman@svenskakyrkan.se, tel 0767-74 00 78.