Små barn

Ditt barn är välkommet till församlingens alla grupper för våra minsta barn. Vi försöker ha det roligt tillsammans och samtidigt förmedla den värme och trygghet som finns i kristen tro.

Grisar på Noas ark

Familjedag på Noas Ark

Åk häst och vagn, lek på lekplatsen och ta hand om djuren. Ta med familjen på en härlig dag på Noas Ark.

Barn på lekplats

Öppna förskolan

Under hösten kommer öppna förskolan att hålla till på lekplatsen bakom församlingshemmet på fredagar kl 9-12. Välkomna!

Öppen förskola

Under hösten kommer öppna förskolan att hålla till på lekplatsen bakom församlingshemmet på fredagar kl 9-12. Alla barn under 6 år är välkomna tillsammans med mamma, pappa eller någon annan vuxen. Vill du veta mer om öppna förskolan, kontakta Marianne Pleijel, marianne.pleijel@svenskakyrkan.se , tel 0706–12 57 14.

Kyrkans barntimmar

Fredag förmiddag kl 9.30–11.30 träffas församlingens barntimmegrupp på Noas Ark. Barn mellan fyra och sex år är välkomna att vara med. På barntimmarna har vi lek, sång och tid att prata med varandra om Bibeln. Vi matar också djuren på Noas Ark. Vill du veta mer om kyrkans barntimmar, hör av dig till noas.ark@svenskakyrkan.se eller telefon 0300-299 68.

Noas Ark - Öppna förskolan inställd tillsvidare

Noas Ark är Onsala församlings djurgård. Här får barnen umgås med får, getter, höns, grisar, kaniner och hästar. Alla får hjälpa till att sköta djuren och lära sig att ta hand om dem på ett ansvarsfullt sätt. Vi har också en liten samling där vi sjunger och pratar om Skaparen. Noas Ark är öppet för allmänheten torsdagar kl 9–15.
Läs mer om Noas Ark

Café juste - inställt tillsvidare

Kom gärna in på en fika i församlingshemmets café. Café juste är öppet onsdagar kl 13.30-17.30.

Gudstjänst på Noas

Välkommen att fira gudstjänst tillsammans på Noas Ark.

Förskolegrupper är välkomna på besök

Under året arrangerar vi pysselförmiddagar, julsamling, påsksamling och gårdsfest för Onsalas förskolor. Vill du veta mer eller boka en dag? Kontakta Susanne Hallman, susanne.hallman@svenskakyrkan.se, tel 0767-74 00 78.