Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling Webbplats

Små barn

Ditt barn är välkommet till församlingens alla grupper för våra minsta barn. Vi försöker ha det roligt tillsammans och samtidigt förmedla den värme och trygghet som finns i kristen tro.

Öppen förskola

Fredagar kl 9–12 och tisdagar kl 13–16  är det öppen förskola i församlingshemmet. Alla barn under 6 år är välkomna tillsammans med mamma eller pappa eller någon annan vuxen. Vi börjar med fri lek innan vi har en samling med sånger och en bibelberättelse. Efter samlingen fikar vi tillsammans och sedan blir det pyssel och lek. Är det fint väder är vi på lekplatsen bakom församlingshemmet. Vill du veta mer om öppna förskolan, kontakta Marianne Pleijel , tel 0706–12 57 14.

Kyrkans barntimmar

Fredag förmiddag kl 9.30–11.30 träffas församlingens barntimmegrupp på Noas Ark. Barn mellan fyra och sex år är välkomna att vara med. På barntimmarna har vi lek, sång och tid att prata med varandra om Bibeln. Vi matar också djuren på Noas Ark. Vill du veta mer om kyrkans barntimmar, hör av dig till Johanna Sjöberg , tel 0725-87 80 01.

Noas Ark

Noas Ark är Onsala församlings djurgård. Här får barnen umgås med får, getter, höns, grisar, kaniner och hästar. Alla får hjälpa till att sköta djuren och lära sig att ta hand om dem på ett ansvarsfullt sätt. Vi har också en liten samling där vi sjunger och pratar om Skaparen. Noas Ark är öppet för allmänheten torsdagar kl 9–15.
Läs mer om Noas Ark

Familjegudstjänster

Några gånger per termin firar vi familjegudstjänst tillsammans. Efter gudstjänsten bjuds det på mat i församlingshemmet. Terminens familjegudstjänster.

Café juste

Kom gärna in på en fika i församlingshemmets café. Café juste är öppet onsdagar kl 13.30-17.30.