Körer

Onsala församling har ett rikt musikliv. Du är varmt välkommen att vara med i någon av våra körer.

körverksamhet under coronapandemin

Våra körer är anpassade efter rekommendationer för körverksamhet under Coronapandemin. För mer info kontakta respektive körledare.

Voices - Anpassad under Coronapandemin, se ovan

För dig i årskurs F–3 som gillar sånger och rytmer. Vi sjunger och spelar enklare instrument. Vi träffas onsdagar kl 16.30–17.15. Vill du vara med? Kontakta Robert Stenborg, robert.stenborg@svenskakyrkan.se, tel 0767–74 73 32.

soul children - Anpassad under Coronapandemin, se ovan

För dig i årskurs 4–7. Vi sjunger kristen gospel, rock, pop, soul, R´n B och medverkar vid några tillfällen på gudstjänster i kyrkan. Vi träffas tisdagar kl 15.30–16.30, med drop in från kl 14.30. Vill du vara med? Kontakta Maria Holmström, maria.holmstrom@svenskakyrkan.se, tel 0706–12 20 56.

Ungdomskören Glorious - Anpassad under Coronapandemin, se ovan

För alla sångglada från 14 år. Vi tränar tisdagar kl 18.30–20 och Maria Holmström leder kören. Vill du veta mer? Kontakta Maria Holmström, maria.holmstrom@svenskakyrkan.se, tel 0706–12 20 56.

kyrkokören - Anpassad under Coronapandemin, se ovan

Kyrkokören är en blandad kör med rik och varierad repertoar. Viss körvana och förtrogenhet med noter behöver du för att trivas riktigt bra. Utöver huvuduppgiften att sjunga i högmässan ungefär en gång i månaden, medverkar kören också vid konserter. Övning i församlingshemmet varje torsdag kl 18.30-20.30. Körledare är Rebecka Runeson, rebecka.runeson@svenskakyrkan.se, tel 0767-74 73 26.

Aromakören - Anpassad under Coronapandemin, se ovan

Aromakören är öppen för alla som vill pröva på att sjunga tillsammans med andra. Du behöver inte ha några förkunskaper eller vana av körsång. Repertoaren är enkel och du får lära dig lite om notläsning och röstvård. Vi repeterar tisdagar kl 18.00–19.30. Vill du veta mer eller anmäla dig till Aromakören? Kontakta körledare Robert Stenborg, robert.stenborg@svenskakyrkan.se, tel 0767–74 73 32.