Musikgudstjänster

Kom och njut av sång och musik i sommar. Som vanligt öppnar ett glasscafé med musik vid församlingshemmet och i augusti sjunger vokalensemblen Röster i Onsala kyrka. Välkomna!

Jazz & 60-talspop

Onsdag 17 juli kl 19 i församlingshemmets café
Den skivaktuella duon Lund & Levi spelar egenproducerad intrumentalmusik med tydliga kopplingar till jazz och 60-talspop. Andreas Lund, hammondorgel och Carolina Levinsson, trummor.

Cantadora

Onsdag 24 juli kl 19 i församlingshemmets café
Brasiliansk, spansk och svensk musik med fokus på text och berättande genom musik. Jonatan Stirner är en skiv-aktuell gitarrist som gärna sträcker sig över genregränserna med improvisationen som ständig grund. Klara Stirner är sångerska och kompositör. Som sångerska inriktar hon sig på sydamerikansk musik och jazz.

I denna ljuva sommartid

Onsdag 31 juli kl 19 i församlingshemmets café
Frida och Christina berättar om måsten, möten och om nuet. Musiken rymmer dagens popmusik, jazzinfluenser och folkliga inslag. Frida och Christina duo består av Frida Johansson, piano/sång och Christina Hasselqvist, sång/fiol.

Den som glad är

Onsdag 7 augusti kl 19 i församlingshemmets café
Sundborns kapell bjuder på överraskande och energifyllda jazzlåtar med inspiration från 60-talet. Emelie Sundborn, sång, Nils Henriksson, piano och Jonas Nilsson, kontrabas.

Låt människan

Söndag 25 augusti kl 19 i Onsala kyrka
Höga visan möter jazz och renässansmusik. Konsert med vokalensemblen Röster.

Gospelkonsert

Söndag 20 oktober kl 19 i Onsala kyrka
Gospelkonsert med Aromakören.

Mitt hjärtas väg

Lördag 16 november kl 16.30 i Onsala kyrka
Musikgudstjänst med projektkören och låtskrivaren och artisten Martina Möllås.

Adventsmusik

Söndag 1 december kl 19 i Onsala kyrka
Adventsmusik med Kyrkokören och Josefin Nordlund, trumpet.

Luciagudstjänst

Fredag 13 december kl 19 i Onsala kyrka
Luciagudstjänst med Glorious.

Vi sjunger in julen

Söndag 22 december kl 19 i Onsala kyrka
Julkonsert med Aromakören och Kyrkokören.