Musikgudstjänster

Kom och njut av sång och musik i sommar. Som vanligt öppnar ett glasscafé med musik vid församlingshemmet. Dessutom bjuds det på både gospelkonsert och körkonsert. Välkomna!

Blomsterkonsert

Söndag 19 maj kl 18 i Onsala kyrka
Blomsterkonsert med alla körer i Onsala församling.

Bara vara

Söndag 16 juni kl 19 i Onsala kyrka
Gospelkonsert med projektkören, Dan Ådahl och musiker från Linneakyrkan;
Sam Vesterberg, sång
Björn Karlsson, munspel
Tony Axelsson, bas
Bengan Holm, trummor

Jazz & 60-talspop

Onsdag 17 juli kl 19 i församlingshemmets café
Den skivaktuella duon Lund & Levi spelar egenproducerad intrumentalmusik med tydliga kopplingar till jazz och 60-talspop. Andreas Lund, hammondorgel och Carolina Levinsson, trummor.

Cantadora

Onsdag 24 juli kl 19 i församlingshemmets café
Brasiliansk, spansk och svensk musik med fokus på text och berättande genom musik. Jonatan Stirner är en skiv-aktuell gitarrist som gärna sträcker sig över genregränserna med improvisationen som ständig grund. Klara Stirner är sångerska och kompositör. Som sångerska inriktar hon sig på sydamerikansk musik och jazz.

I denna ljuva sommartid

Onsdag 31 juli kl 19 i församlingshemmets café
Frida och Christina berättar om måsten, möten och om nuet. Musiken rymmer dagens popmusik, jazzinfluenser och folkliga inslag. Frida och Christina duo består av Frida Johansson, piano/sång och Christina Hasselqvist, sång/fiol.

Den som glad är

Onsdag 7 augusti kl 19 i församlingshemmets café
Sundborns kapell bjuder på överraskande och energifyllda jazzlåtar med inspiration från 60-talet. Emelie Sundborn, sång, Nils Henriksson, piano och Jonas Nilsson, kontrabas.

Låt människan

Söndag 25 augusti kl 19 i Onsala kyrka
Höga visan möter jazz och renässansmusik. Konsert med vokalensemblen Röster.