Lediga jobb

Ängel som står på en flygel

Vi söker en kantor

Onsala församling söker en kantor som vill utveckla församlingens musikliv och ser musiken som ett viktigt redskap för att hjälpa människor till tro. Tjänsten är på 100% och intervjuer sker löpande. 

Man matar åsnor på Onsala församlings djurgård Noas Ark.

Vi söker en djurskötare till Noas ark

Onsala församling söker en djurskötare till vår församlingsgård Noas ark. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och intervjuer sker löpande. 

Ideella medarbetare

Vi tar gärna emot ideella medhjälpare i vår verksamhet. Vill du hjälpa till, tag kontakt med expeditionen eller någon av personalen. Kontaktinformation

Instrumentalister och sångare

Vill du medverka på gudstjänster tillsammans med andra spelsugna? Det ger större sångglädje och gemenskap när många hjälps åt att utforma gudstjänsterna musikaliskt. Därför arbetar vi i Onsala församling med att låta många sångare och instrumentalister stötta församlingssången. Du behöver inte vara en klippa på ditt instrument för att kunna delta. Kontakta Robert Stenborg, robert.stenborg@svenskakyrkan.se

Ideella medarbetare till kyrkkaffe

Varje söndag bjuds det på kyrkkaffe i församlingshemmet efter högmässan. Man kommer någon timma innan högmässan och dukar, samt förbereder för smörgåsar och kaffe. Efter kyrkkaffet ansvarar du för att det blir diskat och iordningsställt i köket. Som regel är det inte mer än ett par gånger per termin. Någon är med dig första gången och förklarar hur det går till. Vill du vara med? Ring gärna Jeanette Nilsson 0300-623 73 eller 0739-95 99 94.