Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Samtal och själavård

Det är värdefullt att få samtala personligt med någon om det som vi brottas med.

Alla kan vi hamna i lägen då livet känns tufft och man är ledsen, orolig eller rädd. Då gör det skillnad att få samtala med någon som tar sig tid att lyssna på hur man har det, och vad man tänker och känner. I kyrkan kallar vi sådana samtal för själavårdssamtal.

Välkommen att kontakta församlingens präster eller diakoner för samtal, själavård eller förbön. De har tystnadsplikt.

Kontaktinformation präster och diakoner

Be för mig

Våra präster och diakoner kan även be för dig.

Så kan kyrkan stötta dig

Vill du vara helt anonym hittar du fler kontaktuppgifter på Svenska kyrkans hemsida.