Foto: Nadine Minner

Linde bergslags församling

Vår församling ligger i hjärtat av Bergslagen och innefattar staden Lindesberg, samhällena Ramsberg, Guldsmedshyttan, Stråssa, Storå, Gusselby och Vedevåg.

En adventsljusstake med första ljuset tänt.

Första söndagen i advent

Detta händer denna söndag! Klicka här att läsa programmet

Detta sker inom vår församling

Julinsamlingen 2022

Tredje året med samma rubrik - Bryt en tradition! Tillsammans kan vi stoppa tvångsäktenskap, könsstympning och andra skadliga traditioner. Julinsamlingen pågår mellan första advent 27 november och trettondedag jul 6 januari.

Föräldrar emellan föreläsning

Höstens sista Föräldrar Emellan föreläsning "Att leva i en bonusfamilj" med Pia Graniittiaho. Föreläsningen genomförs digitalt och du anmäler dig innan via qr-kod eller länk. Tisdag 22 november kl.18-19.30.

Kyrkstigsvandring 1:a advent

27 november Vi vandrar ca. 10 km från Fänsäter till Ramsbergs kyrka där vi firar adventsgudstjänst kl.11.

Vi söker kyrkogårdsarbetare

Trivs du med trädgårdsarbete? Anser du att kyrkogården är en rofylld och viktig plats? Är du bra på att bemöta människor i sorg? I så fall kan detta vara ett jobb som passar dig. Vi söker en kyrkogårdsarbetare med placering i Ramsbergs, 100 %

Än äldre kvinna med stavar är ute och promenerar på stan tillsammans med en ung man.

Prat & promenadgrupp

Vi går, samtalar och fikar tillsammans. Här kan du se Höstens program

Kaffe med hopp

Kom o ta en kopp och bidra med hopp! Antingen i Guldsmedshyttan eller Lindesberg Här kan du se höstens program

Här kan du se fler aktiviteter

Visa mer

Läs vårt församlingsblad - tillsammans unika

Foto: Josefin Casteryd /Ikon
Här kan du läsa senaste bladet

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva