Linde bergslags församling

Linde bergslags församling Besöksadress: Kungsgatan 17, 71130 Lindesberg Postadress: Box 52, 71122 Lindesberg Telefon: +46(581)88800 E-post till Linde bergslags församling

Linde bergslags församling

Vår församling ligger i hjärtat av Bergslagen och innefattar staden Lindesberg, samhällena Ramsberg, Guldsmedshyttan, Stråssa, Storå, Gusselby och Vedevåg.

Se vad som händer hos oss.

Veckan i Linde bergslags församling

Se vad som händer hos oss.

I Lindesbergs kyrka söndagen 10 december var det mottagning
Därefter fortsatte mottagningen i församlingshemmet.

Mottagning av nya Kyrkoherden

I Lindesbergs kyrka söndagen 10 december var det mottagning av nya kyrkoherden Monica Wallsten med biskop Mikael Mogren. Medverkade gjorde Bergslagernas spelmannsgille. Därefter fortsatte mottagningen i församlingshemmet.

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar vid expeditionen i församlingshemmet eller vid kyrkogårdsförvaltningen? Se nedan för öppettider, besöksadresser och telefonnummer. Här finns också en länk till våra direktnummer.

Välkommen till kyrkans fairtrafecafé S:t Mary Kingsgården!

Café S:t Mary Kingsgården - meny

Välkommen till kyrkans fairtrafecafé S:t Mary Kingsgården!

Gravplatser som återgår till begravningsverksamheten

Återtagande av gravrätter

Gravplatser som återgår till begravningsverksamheten

Kyrkogårdsförvaltningen har i uppdrag att sköta begravningsverksamheten vilket även innefattar underhåll av kyrkogårdar, stenmurar, träd, mark och byggnader som finns inom kyrkogårdarna.

Kyrkogården

Barnverksamheten i Linde bergslags församling är en blandning av lek, musik, rörelse, skapande, vänskap och gemenskap på ett glädjefullt sätt.

Barnverksamhet

Att sjunga i kör ger både glädje och kraft! Vi har olika körer i vår församling.

Körverksamhet