Foto: Foto Magnus Aronson IKON

Barnverksamheten

Vi ordnar olika mötesplatser och aktiviteter för barn (0-12 år) och barn tillsammans med vuxen. Vi har viss verksamhet som återkommer varje vecka och en del av vår verksamhet har vi vid enstaka tillfällen, vi finns på flera platser i församlingen Alla är välkomna att kostnadsfritt delta när det passar just er, till vår verksamhet får du komma precis som du är.

I våra barngrupper samtalar vi om värderingar, våra traditioner och högtider, delar med oss av allt som händer mellan himmel och jord. Vi umgås, träffar nya och gamla vänner, leker och skapar tillsammans. Det finns även möjlighet att delta i tex lovaktiviteter, lägerverksamhet, temadagar och på våra gudstjänster för små och stora.

Följ oss på facebook eller Instagram  ”Barnverksamheten i Linde bergslags församling” där de senaste uppgifterna om startdatum, eventuell föranmälan och aktiviteterna finns gällande barnverksamheten.

Våra barngrupper

Några barn sitter runt ett bord och pysslar.

Minioner

Barn förskoleklass - årskurs 2

En liten flicka med ansiktsmålning målar ansiktet på en annan tjej med en penna.

Juniorer

Barn i årskurs 3-6

Två barn som sjunger.

Barnkör

Kören vänder sig till barn i förskoleklass - årskurs 3

PilgrimsBarn

Grupp för barn i årskurs 2-4, med ett nytt tema för varje tillfälle utifrån en historisk berättelse. Tillsammans upptäcker vi naturen, samtalar, funderar, leker, pysslar och äter mellanmål. PilgrimsBarn i Guldsmedshyttan 11/8, 22/8, 5/9 & 21/9  kl.17-19 Anmäl till  ett eller flera tillfällen senast 2 dagar innan.

Vuxen och familj

Några barn i mjukiskläder leker med bilar på golvet.

Kyrkis

Öppen förskoleverksamhet 0-5 år för barn tillsammans med vuxen. Här finns möjlighet att träffa andra; barn och vuxna vi leker, umgås och fikar tillsammans.

En familj sitter och spelar kort runt ett bord.

Familjekvällar

Här träffas barn tillsammans med vuxen. Vi börjar i Guldsmedshyttans kyrka, äter tillsammans i sockenstugan och har därefter en familjeaktivitet.

Två tjejer sitter och kramar om varandra.

Föräldrar emellan föreläsning

En samverkan mellan fler aktörer

Samverkan

Källan

En stödgruppsverksamhet för barn och ungdomar

Närbild på ett barn som sitter och färglägger i en målarbok med jultema.

Skolsamverkan

Vi tar emot föranmälda studiebesök för barngrupper, svarar på frågor kring till exempel yrkesfrågor, traditioner eller historiska byggnader.