Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Linde bergslags församling Besöksadress: Kungsgatan 17, 71130 Lindesberg Postadress: Box 52, 71122 Lindesberg Telefon:+46(581)88800 E-post till Linde bergslags församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga tjänster

Vi söker ett cafébiträde i Linde bergslags församling.

Linde bergslags församling söker:
Cafébiträde, 100 %, till S:t Mary Kingsgården

 

Tycker du om att träffa nya människor? Är du serviceinriktad och trivs med att ta ansvar? Gillar du doften av mat och nybakat? Då kanske detta jobb passar dig.

Att vara cafébiträde på S:t Mary Kingsgården består bland annat av bakning, lunchberedning, kassahantering, lokalvård och framför allt kundbemötande.

Tjänsten förutsätter att du som person tar ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du behöver även trivas med att arbeta i team både med planering och i utförandet. Eftersom jobbet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är bekväm i mötet med andra människor och eftersträvar människors lika värde. I tjänsten tillkommer handledning av människor som arbetstränar inom S:t Marys verksamheter.

Tjänsten är på 100 %, 40 h/veckan, och arbetstiden är schemalagd. Anställningen är en visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. Lönesättningen är individuell.

Krav:

Behärska svenska i tal och skrift
Behärska enklare engelska i tal och skrift

Meriterande:
Utbildning inom restaurang och café
Tidigare erfarenheter av arbete inom restaurang och café
Intresse av bakning och/eller matlagning
S:t Mary är en social verksamhet inom Linde bergslags församling. Tanken med S:t Mary är att församlingen ska kunna erbjuda stöd och uppmuntran i form av arbetsträning och praktik. Inom S:t Mary finns idag tre olika verksamheter: Butiken, skaparverkstaden och caféet.

För mer om S:t Mary: https://www.svenskakyrkan.se/linde-bergslags-forsamling/st-mary

För mer om Linde bergslags församling: https://www.svenskakyrkan.se/linde-bergslags-forsamling

Ansök senast 6 november 2019

 

Startdatum: 15 november eller efter överenskommelse

Vid frågor om tjänsten kontakta Anna Asserholt som är ansvarig för S:t Marys café:

Telefon: 0581-77 73 06

Mejl: anna.asserholt@svenskakyrkan.se

Du ansöker genom att mejla alternativt posta din ansökan samt din CV till vår personal- och löneadministratör Anna-Carin Edefors:

Mejl: anna-carin.edefors@svenskakyrkan.se

Adress:              Linde bergslags församling

Att. Anna-Carin Edefors

Box 52

711 22 Lindesberg

 

 

 

Om Linde bergslags församling

Linde bergslags församling, med staden Lindesberg som centralort, har nära 11000 kyrkotillhöriga och cirka 40 anställda, varav sex prästtjänster och tre diakontjänster.

Vi är mycket stolta över att vi i vår församling byggt upp en diakonal verksamhet, S:t Mary, som blivit en spridd modell kring arbetsträning och praktik för människor som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. Modellen erbjuds nu alla församlingar och pastorat inom Svenska kyrkan.

Vi driver en samverkansbyrå kring ekonomifrågor för flera församlingar framför allt inom kontraktet, vilket medför en hög kompetens inom ekonomi. I kontraktet samarbetar vi kring fastighetsfrågor.

En finskspråkig präst är anställd i Linde bergslags församling och arbetar för hela Bergslagens kontrakt.

Sjukhuskyrkan är mycket uppskattad av patienter, anhöriga och personal på Lindesbergs lasarett. Där arbetar sjukhuspräst samt diakon i nära samarbete med sjukhusledningen.

Inom vår församling finns fyra kyrkor samt sju kyrkogårdar fördelade på tre orter.

Vårt arbetslag trivs på jobbet! En nyligen genomförd arbetsmiljöenkät visar att vi har ett särdeles härligt klimat som vi välkomnar dig till!

Mer information om Linde bergslags församling och om vår verksamhet går att läsa här på vår hemsida. Vi finns förstås också på Facebook.  

 

 

Flytta till Lindesbergs kommun?
Vill du veta mer om trakten? Besök gärna Lindesbergs kommuns hemsida.