Vi söker ett cafébiträde i Linde bergslags församling.

Linde bergslags församling söker:
Cafébiträde, 100 %, till S:t Mary Kingsgården

Tycker du om att träffa nya människor? Är du serviceinriktad och trivs med att ta ansvar? Gillar du doften av mat och nybakat? Då kanske detta jobb passar dig.

Att vara cafébiträde på S:t Mary Kingsgården består bland annat av bakning, lunchberedning, kassahantering, lokalvård och framför allt kundbemötande.

Tjänsten förutsätter att du som person tar ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du behöver även trivas med att arbeta i team både med planering och i utförandet. Eftersom jobbet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är bekväm i mötet med andra människor och eftersträvar människors lika värde. I tjänsten tillkommer handledning av människor som arbetstränar inom S:t Marys verksamheter.

Tjänsten är på 100 %, 40 h/veckan, och arbetstiden är schemalagd. Anställningen är en visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. Lönesättningen är individuell.

Krav:

Behärska svenska i tal och skrift
Behärska enklare engelska i tal och skrift

Meriterande:
Utbildning inom restaurang och café
Tidigare erfarenheter av arbete inom restaurang och café
Intresse av bakning och/eller matlagning
S:t Mary är en social verksamhet inom Linde bergslags församling. Tanken med S:t Mary är att församlingen ska kunna erbjuda stöd och uppmuntran i form av arbetsträning och praktik. Inom S:t Mary finns idag tre olika verksamheter: Butiken, skaparverkstaden och caféet.

För mer om S:t Mary: https://www.svenskakyrkan.se/linde-bergslags-forsamling/st-mary

För mer om Linde bergslags församling: https://www.svenskakyrkan.se/linde-bergslags-forsamling

Ansök senast 6 november 2019

Startdatum: 15 november eller efter överenskommelse

Vid frågor om tjänsten kontakta Anna Asserholt som är ansvarig för S:t Marys café:

Mejl: anna.asserholt@svenskakyrkan.se

Du ansöker genom att mejla alternativt posta din ansökan samt din CV till vår personal- och löneadministratör Anna-Carin Edefors:

Mejl: anna-carin.edefors@svenskakyrkan.se

Adress:              Linde bergslags församling

Att. Anna-Carin Edefors

711 22 Lindesberg

Om Linde bergslags församling

Linde bergslags församling, med staden Lindesberg som centralort, har nära 11000 kyrkotillhöriga och cirka 40 anställda, varav sex prästtjänster och tre diakontjänster.

Vi är mycket stolta över att vi i vår församling byggt upp en diakonal verksamhet, S:t Mary, som blivit en spridd modell kring arbetsträning och praktik för människor som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. Modellen erbjuds nu alla församlingar och pastorat inom Svenska kyrkan.

Vi driver en samverkansbyrå kring ekonomifrågor för flera församlingar framför allt inom kontraktet, vilket medför en hög kompetens inom ekonomi. I kontraktet samarbetar vi kring fastighetsfrågor.

En finskspråkig präst är anställd i Linde bergslags församling och arbetar för hela Bergslagens kontrakt.

Sjukhuskyrkan är mycket uppskattad av patienter, anhöriga och personal på Lindesbergs lasarett. Där arbetar sjukhuspräst samt diakon i nära samarbete med sjukhusledningen.

Inom vår församling finns fyra kyrkor samt sju kyrkogårdar fördelade på tre orter.

Vårt arbetslag trivs på jobbet! En nyligen genomförd arbetsmiljöenkät visar att vi har ett särdeles härligt klimat som vi välkomnar dig till!

Mer information om Linde bergslags församling och om vår verksamhet går att läsa här på vår hemsida. Vi finns förstås också på Facebook.

Flytta till Lindesbergs kommun?
Vill du veta mer om trakten? Besök gärna Lindesbergs kommuns hemsida.