Foto: Erik Jäderqvist

S:t Mary verkstad och café

S:t Mary är en social verksamhet inom Linde bergslags församling.

Sopplunch tisdagar jämna veckor kl. 12:00

Någon håller fram en skål soppa. På förklädet står det Sopplunch.

Sopplunch i församlingshemmet

Jämna veckor på tisdagar serverar vi sopplunch kl.12:00 i församlingshemmet i Lindesberg. Vi startar dagen med en andakt som går i psalmernas tecken och sedan äter vi tillsammans.

Öppettider S:t Mary

Vi har öppet måndag-fredag 10 - 17,

stängt lördag-söndag.

SÅ HITTAR DU OSS:

Café S:t Mary Kingsgården med butik ligger på Kungsgatan 31.

Tel 0581-88830.

 

Vårt namn

S:t Mary är en ihopsättning av bokstäverna: M= meningsfullhet, A= arbetsgemenskap, R= rehabilitering, Y= yrkesstolthet. 

S:t Mary är en verksamhet som vuxit fram av deltagare i arbetsträning. S:t Mary fungerar idag som ett socialt företag inom Linde bergslags församling. Våra produkter ska spegla ett hållbart liv på insidan och utsidan, stilren design, återbruk, naturmaterial och hög kvalitet. Ledorden är Meningsfullhet, Arbetsgemenskap, Rehabilitering och Yrkesstolthet. Vi sprider idag vår verksamhet och nu finns S:t Mary även i Krylbo, Mora, Piteå, Köping och Ekerö.

Café-verksamhet och Butik

S:t Mary café Kingsgården har också en fairtrade och ekologisk prägel. Vi bakar det mesta själva och serverar enklare luncher. Vi har även möjlighet att erbjuda eget rum med servering för upp till max 15 personer. Vi erbjuder jobb åt ungdomar i första hand och tar också emot personer i behov av arbetsträning och praktik. Caféet ligger på Kungsgatan 31. Läs mer om cafét och se menyn.

 

S:t Mary har ett eget mönster

S:t Mary-mönstret är designat av Pernilla Eriksson, Lindesberg.

Butiksdelen, som ligger i S:t Mary Kingsgårdens lokaler, har en medveten satsning på fairtradevaror. Vi säljer leksaker, heminredning, accessoarer och livsmedel som är fairtrade och många gånger ekologiska.

 

S:t Mary personal