S:t Mary café, skaparverkstad och butik

S:t Mary är en social verksamhet inom Linde bergslags församling.

Skaparverkstad och butik

I skaparverkstaden tillverkar vi ljus (av återvunna ljusstumpar), sittdynor och tygkassar. Vi monterar även S:t Mary-smycket och syr kuddar i tyg med vårt eget S:t Mary-mönster. Vi säljer våra produkter i butiken på Kungsgatan 29 i Lindesberg och vi tar gärna emot beställningar.

S:t Mary har ett eget mönster

S:t Mary-mönstret är designat av Pernilla Eriksson, Lindesberg.

Butiken har en medveten satsning på fairtradevaror. Vi säljer leksaker, heminredning, accessoarer och livsmedel som är fairtrade och många gånger ekologiska.

Prislistor

Prislista ljus,  sittdynor, produkter med S:t Mary-mönstret (öppnas i nytt fönster).

CafÉ-verksamhet

S:t Mary café Kingsgården har också en fairtrade och ekologisk prägel. Vi bakar det mesta själva och serverar enklare luncher. Vi har även möjlighet att erbjuda eget rum med servering för upp till max 15 personer. Vi erbjuder jobb åt ungdomar i första hand och tar också emot personer i behov av arbetsträning och praktik. Caféet ligger på Kungsgatan 31. Läs mer om cafét och se menyn.

Vårt namn

S:t Mary är en ihopsättning av bokstäverna: M= meningsfullhet, A= arbetsgemenskap, R= rehabilitering, Y= yrkesstolthet.

Vi försöker eftersträva det i all vår verksamhet!

Så hittar du oss:

Butiken och skaparverkstad S:t Mary ligger på Kungsgatan 29. Tel. 0581-88832. Butiken är öppen onsdag 10-18 och torsdag-fredag 10 – 16.

Café S:t Mary Kingsgården ligger på Kungsgatan 31. Tel 0581-88830. Caféet är öppet måndag-fredag 10-17, lördag 10-15.

Vi finns på Facebook

Följ oss gärna på facebook: S:t Mary och S:t Mary Kingsgården.

Anna Andersson

Linde bergslags församling