Foto: Ida Lindkvist

S:t Mary verkstad, café och butik

S:t Mary är en social verksamhet inom Linde bergslags församling.

Öppetider s:t mary

Vi har öppet måndag-fredag 09- 17, stängt lördag-söndag.

SÅ HITTAR DU OSS:

Café S:t Mary Kingsgården med butik ligger på Kungsgatan 31.

Tel 0581-88830.

 

Produktlansering december 2020.

Våra produkter-inte vilka produkter som helst.

Vi är stolta över att lansera vår gemensamma kollektion  av kvalitativa produkter för S:t Mary , som nu till jul och för lång tid framåt bidrar till ett hållbart liv för fler!  Den gemensamma kollektionen är producerad i Sverige, inom diakonal verksamhet,  och bär omtanke om både människa och planet.  Materialen är återbrukade och utvalda för att hålla under lång tid. 

 

Se mer :

Lansering nya produkter

Prislista

 

Läs även mer på vår nationella sida : https://www.svenskakyrkan.se/stmary/produkter

verkstad och butik

I verkstaden tillverkar vi 100 % stearinljus (av återvunna ljusstumpar) i olika storlekar och former. Vi tillverkar även textilprodukter och är underleverantör av sy-tjänster.

Vi säljer våra produkter i caféet på Kungsgatan 31 och vi tar gärna emot beställningar. Om du vill beställa en vara är du välkommen att höra av dig på tel 0581-888 32 eller via mejl: stmary@svenskakyrkan.se.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

S:t Mary har ett eget mönster

S:t Mary-mönstret är designat av Pernilla Eriksson, Lindesberg.

Butiksdelen, som ligger i S:t Mary Kingsgårdens lokaler, har en medveten satsning på fairtradevaror. Vi säljer leksaker, heminredning, accessoarer och livsmedel som är fairtrade och många gånger ekologiska.

 Prislistor

Prislista ljus,  sittdynor, produkter med S:t Mary-mönstret mm. (öppnas i nytt fönster).

CafÉ-verksamhet

S:t Mary café Kingsgården har också en fairtrade och ekologisk prägel. Vi bakar det mesta själva och serverar enklare luncher. Vi har även möjlighet att erbjuda eget rum med servering för upp till max 15 personer. Vi erbjuder jobb åt ungdomar i första hand och tar också emot personer i behov av arbetsträning och praktik. Caféet ligger på Kungsgatan 31. Läs mer om cafét och se menyn.

 

Vårt namn

S:t Mary är en ihopsättning av bokstäverna: M= meningsfullhet, A= arbetsgemenskap, R= rehabilitering, Y= yrkesstolthet. 

S:t Mary är en verksamhet som vuxit fram av deltagare i arbetsträning. S:t Mary fungerar idag som ett socialt företag inom Linde bergslags församling. Våra produkter ska spegla ett hållbart liv på insidan och utsidan, stilren design, återbruk, naturmaterial och hög kvalitet. Ledorden är Meningsfullhet, Arbetsgemenskap, Rehabilitering och Yrkesstolthet. Vi sprider idag vår verksamhet och nu finns S:t Mary även i Krylbo, Mora, Piteå, Köping och Ekerö.

 

 

Vi finns på Facebook 

Följ oss gärna på facebook: S:t Mary och S:t Mary Kingsgården.

Anna Andersson

Anna Andersson

Linde bergslags församling

Diakon