Vuxenverksamhet

Här har vi samlat de verksamheter som vänder sig till dig som är vuxen. Du kanske har behov av stillhet och eftertanke eller söker platser för att diskutera och umgås.

Våra bibelläsningsgrupper

Bibel

Bibelstudier våren 2022

I bibelstudiegruppen läser vi och går igenom olika texter i bibeln, både lätta och svåra avsnitt. Vad betydde texten när den skrevs och vad kan den betyda för oss idag? Detta är utgångspunkten för bibelstudierna

Någon har tänt ljus och läser bibeln.

Bibelsamtalsgrupp

Bibelsamtalsgrupp i Ramsberg Träffas i församlingsgården i Ramsberg Här kan du se vårens program

Kom och promenera med oss och lär känna nya vänner!

Än äldre kvinna med stavar är ute och promenerar på stan tillsammans med en ung man.

Prat & promenadgrupp

Vi går, samtalar och fikar tillsammans. Här kan du se vårens program

Pilgrimsvandring

Vandra tillsammans med oss! Här hittar du aktuella datum för kommande vandringar.

Våra samtalsgrupper

Två personer samtalar. En av de håller en porslin-kopp i händerna.

Samtalsgrupper

Tanken med samtalsgrupperna i vår församling är att vi träffas med våra olika erfarenheter av både tron och livet och delar detta med varandra..

Några personer sitter och samtalar inomhus.

Leva vidare

Församlingen erbjuder samtalsgrupper för olika åldrar där du som sörjer får chans att träffa andra i samma situation. Samtalsgrupper finns för barn och unga i sorg, och för vuxna, för dig som mist en partner, en förälder, ett barn, ett syskon, en närstående och för dig som är anhörig till en person som tagit sitt liv. Det är kostnadsfritt att vara med.

En hjärtformad ljusstake.

Tro & Liv

Kommer du ihåg din konfirmation eller missade du att konfirmera dig?

Närbild på två kaffekoppar på fat och hallongrottor.

Kyrksurr

Träffas i församlingshemmet, Guldsmedshyttan tisdag den 26 april kl 17.00

Reatreater

Retreater

Församlingen erbjuder ett antal retreater under terminerna .

Mötesplaster

Grönt och lila garn och stickor ligger på ett bord.

crAfter Work

En prat och handarbetsträff, du tar med eget handarbete eller om du vill lära dig virka, sticka el brodera så har vi material så du kan få prova på. Nu är vi igång igen efter uppehåll.

Kaffe med hopp

Kom o ta en kopp och bidra med hopp! Antingen i Guldsmedshyttan eller Lindesberg

Dagledigsamling i Ramsberg

Under terminerna inbjuder vi till ”Dagledigsamling” i Ramsbergs församlingsgård under ungefär sex tillfällen, varannan måndag kl. 13.00.  Där bjuds det på ett program av någon gäst och sen dricker vi eftermiddagskaffe tillsammans.