Sverigefinsk verksamhet i Bergslagens kontrakt

Suomenkielinen seurakuntatoiminta Bergslagenin rovastikunnassa

Hei!

Bergslagenin rovastikunnan suomenkielinen seurakuntatoiminta jatkuu jälleen maaliskuussa 2019.

Uusi ohjelma on ilmestynyt, ja voit lukea sen klikkaamalla alla näkyvää perhosenkuvaa.

Yhteisten tapaamisten ja jumalanpalvelusten lisäksi olen pyynnöstä käytettävissä luottamuksellisiin keskusteluihin, koti-, sairas- ja onnittelukäynteihin.

Jumalan siunaamaa kevättä, toivottaa Bergslagenin ruotsinsuomalaisen seurakuntatyön vastaava

Tuomo A. Komulainen, teologian maisteri

PS Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 0581-88838 tai sähköpostitse tuomo.a.komulainen@svenskakyrkan.se

Klicka på bilden för att ladda ned programmet.