Här finns Kalmar-Yttergrans, Övergrans, Häggeby och Skoklosters församlingar. Vi finns mellan Stockholm och Enköping, centralort är Bålsta. Expedition finns i Kyrkcentrum, Västerhagsvägen 15. Vi finns här för Er, i glädje och sorg, genom livet. Välkommen!

Annonser som publiceras i tidningen
Bålstabladet varje vecka, samt nyheter om aktuella program i Håbo pastorat.
Om du inte hittar den aktivitet du söker
så kolla högst upp på startsidan, där finns kalendern.

Aktuellt!

Annonser som publiceras i tidningen Bålstabladet varje vecka, samt nyheter om aktuella program i Håbo pastorat. Om du inte hittar den aktivitet du söker så kolla högst upp på startsidan, där finns kalendern.

Barn världen över berövas rätten till fullvärdiga liv! Det kan vi inte tolerera. Därför arbetar vi mot sexuella övergrepp och våld. Vi vill ge barn möjlighet till trygghet, skydd, utbildning, mat och vatten. Vi kämpar för att barnens röster ska höras. Var med i årets julkampanj!

Julkampanjen 2017 - Jag är ett liv!

Jag önskar att vi kunde säga att kyrkan är fri från kränkningar. Men jag vet också att så inte är fallet. Jag har undertecknat uppropet #Vardeljus och jag känner vrede över de strukturer som tillåter att sådant fortfarande sker.

Ärkebiskopens uttalande med anledning av #vardeljus

tveka inte och fråga om du undrar något!

Gudstjänst -en stund i kyrkan!

Välkommen precis som du är. Ung, gammal, van eller ovan gudstjänstfirare. Kanske är det första gången, tveka inte och fråga om du undrar något!

Välkommen att bli medlem

Som medlem är du välkommen att ta del av det kyrkan erbjuder. Du är också, genom att betala kyrkoavgiften, med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Varje år finns många av våra över 6,4 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, vid en anhörigs begravning eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling.

Bli medlem genom att kontakta en församling. Här kan se vilken församling du bor i.

EXPEDITION

Telefon växeln
0171-46 80 20 öppet mån-fre 8-16
EXPEDITION
Öppen mån-fre kl 9-12, 13-15.
Besöksadress Västerhagsvägen 15, Bålsta
Postadress Box 194, 746 34 Bålsta
E-post Håbo pastorat
Kyrktaxi bokas senast fredag kl 11