Håbo pastorat består av Kalmar-Yttergrans, Övergrans, Häggeby och Skoklosters församlingar. Vi finns mellan Stockholm och Enköping, centralort är Bålsta. Expedition finns i Kyrkcentrum, Västerhagsvägen 15. Vi finns här för Er, i glädje och sorg, genom livet. Välkommen!

Annonser som publiceras i tidningen
Bålstabladet varje vecka, samt nyheter om aktuella program i Håbo pastorat.
Om du inte hittar den aktivitet du söker
så kolla högst upp på startsidan, där finns kalendern.

Aktuellt!

Annonser som publiceras i tidningen Bålstabladet varje vecka, samt nyheter om aktuella program i Håbo pastorat. Om du inte hittar den aktivitet du söker så kolla högst upp på startsidan, där finns kalendern.

När katastrofen slår till är vi där från början och hela vägen mot en ljusare framtid. Med rätt stöd på vägen, blir människor bättre rustade för framtiden och orkar vara aktiva i sina egna liv. Ge en gåva som ger människor kraften att resa sig starkare!

Att resa sig starkare

tveka inte och fråga om du undrar något!

Gudstjänst -en stund i kyrkan!

Välkommen precis som du är. Ung, gammal, van eller ovan gudstjänstfirare. Kanske är det första gången, tveka inte och fråga om du undrar något!

Välkommen att bli medlem

Som medlem är du välkommen att ta del av det kyrkan erbjuder. Du är också, genom att betala kyrkoavgiften, med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Varje år finns många av våra över 6,4 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, vid en anhörigs begravning eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling.

Bli medlem genom att kontakta en församling. Här kan se vilken församling du bor i.

EXPEDITION

Telefon växeln
0171-46 80 20 öppet mån-fre 8-16
EXPEDITION
Öppen mån-fre kl 9-12, 13-15.
Besöksadress Västerhagsvägen 15, Bålsta
Postadress Box 194, 746 34 Bålsta
E-post Håbo pastorat
Kyrktaxi bokas senast fredag kl 11