Gospelkören Heavenly Joy

Gospelkören i Bålsta

Bålstas härliga gospelkör som träffas varje torsdagskväll för att sjunga och umgås. Vi medverkar på gudstjänster, konserter samt har även andra sånguppdrag. Ett fantastiskt sammansvetsat gäng som sjunger först och främst gospel men även blandar in lite pop och soul i repertoaren. Kören har intagningar med sångprov vid behov av nya talanger. Kontakta Margareta för mer information.

Plats: Kyrkcentrum, Västerhagsvägen 15
Tid: Torsdagar kl 19.00-21.30 med fikapaus.

Gospelkören Heavenly Joy på Facebook

Maggan Olsson

Körledare

Växel: 0171-46 80 20

Mer om Maggan Olsson…

Gospelkören Heavenly Joy

om gospelkören heavenly joy

Kören startade 1997. Heavenly Joy är Bålstas gospelkör. Vi är en blandad skara människor med skilda bakgrunder som sjunger gospel tillsammans. Vi gör det med ambitionen att glädjas i gospelmusikens alla olika stilar.