Vuxna fikar.
Foto: Marcus Engström/IKON

Vuxen

Mötesplatser kan se olika ut. Syförening. Bibelsamtal. Verksamhet på finska. Körer. Konserter m.m.

Alphakurs 2022 - Inställd på grund av för få anmälningar

Höstens Alphakurs blir inte av. Vi återkommer med information om nya tillfällen för vuxenundervisning/andlig fördjupning under våren 2023. Har du funderingar kring livet, tillvaron, Gud och kristen tro? Söker du en plats där det finns tid och rum att ställa frågor och dela tankar med andra om detta? Alpha-kursen är en sådan mötesplats!

Write your self

Har du en särskild berättelse du vill skriva? Har du ett behov av att hitta tillbaka till din egen röst? Vill du prova på hur skrivande kan hjälpa? Vill du utforska skrivande som ett stärkande, läkande verktyg?

Unga vuxna

En mötesplats för dig mellan 20-35 år.

Suomeksi - På finska

Tästä voit lukea meidän suomenkielisestä toiminnasta, kuten hartaushetkistä, Jumalanpalveluksista, messuista ja kuorosta mm

Lila stickning i en korg, måttband. Syförening.

Kyrklig syförening

Häggeby kyrkliga syförening är en diakonalt arbetande syförening. Det betyder att vi producerar, säljer och auktionerar våra alster till förmån för behövande.Vi träffas, fikar och har trevligt. Vill du vara med? Välkommen!

Diakonigruppen förbereder inför Modevisning där vi samlar in pengar till Fastekampanjen 2016

Diakonigruppen

Nu får Diakonigruppen starta igen...

Hembakat till försäljning till förmån för Fastekampanjen 2016.

Internationella gruppen

Vi är en grupp frivilliga som arbetar med olika aktiviteter under året. Målet är att samla in pengar till välgörande ändamål och nationella kampanjer.

Klosterlikören

Övar torsdagar 19:15-21:00 i Häggebygården. Blandad kör som sjunger i gudstjänster och samarbetar med andra körer.

Bålsta kammarkör sjunger i Magdalenasalen under Kyrkcentrums 30-års jubileum

Bålsta kammarkör

Övar torsdagar kl 19:00-21:30 i Kyrkcentrum. Är du sugen på att sjunga och umgås i ett trevligt sammanhang? Vill du utveckla din egen röst och sjunga musikens pärlor så är du välkommen till oss.

Gospelkören sjunger i Magdalenasalen under Kyrkcentrums 30-års jubileum.

Gospelkören Heavenly Joy

Övar torsdagar kl 19.00-21:30 i Kyrkcentrum. Sjunger gospel, pop och soul. Intagning med sångprov.