Kyrkor & Församlingshem

I över 800 år har de stått där, våra fantastiska kyrkor. De står där för oss alla. I anslutning till våra fem medeltida kyrkor finns församlingshemmen. Vi har ett kapell i Yttergran och kyrkan inne i Kyrkcentrum, Magdalenasalen. I Skokloster finns också Flasta kyrkoruin.

Kyrkorna är rum för viktiga händelser i våra liv som bär minnen av dop, vigsel, välsignelse, begravning, konserter, glädje och sorg.

Vi har församlingshem/lokaler i anslutning till våra kyrkor, där har vi olika verksamheter och de går även att boka för olika ändamål såsom dopkalas, minnesstunder m m.

Är ni en grupp och vill boka visning av kyrka
Ring och boka tid hos Marianne Toikkanen. Se nedan. Beroende på kyrka kan vi erbjuda guidning på olika språk. -Ring och fråga vad som gäller för kyrkan du är intresserad av.

Frågor och tidsbokning

Marianne Toikkanen

Assistent

Mer om Marianne Toikkanen…