Håbo pastorat

Prata med oss

Kontakt

Håbo pastorat Besöksadress: Västerhagsv 15, 74624 BÅLSTA Postadress: BOX 194, 74624 BÅLSTA Telefon: +46(171)468020 E-post till Håbo pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkor & Församlingshem

I över 800 år har de stått där, våra fantastiska kyrkor. De står där för oss alla. I anslutning till våra fem medeltida kyrkor finns församlingshemmen. Vi har ett kapell i Yttergran och kyrkan inne i Kyrkcentrum, Magdalenasalen. I Skokloster finns också Flasta kyrkoruin.

Kyrkorna är rum för viktiga händelser i våra liv som bär minnen av dop, vigsel, välsignelse, begravning, konserter, glädje och sorg.

Vi har församlingshem/lokaler i anslutning till våra kyrkor, där har vi olika verksamheter och de går även att boka för olika ändamål såsom dopkalas, minnesstunder m m.

Är ni en grupp och vill boka visning av kyrka
Ring och boka tid hos Marianne Toikkanen. Se nedan. Beroende på kyrka kan vi erbjuda guidning på olika språk. -Ring och fråga vad som gäller för kyrkan du är intresserad av.

Frågor och tidsbokning

Marianne Toikkanen

Marianne Toikkanen

Håbo pastorat

Assistent

Mer om Marianne Toikkanen…

Bokning av dop, vigsel, välsignelse, begravning, dopkalas, minnesstund och möte/konferens i församlingshemmen. Telefontid måndag-fredag 9-12, 13-15