Other languages with Google Translate

Håbo pastorat Besöksadress: Västerhagsv 15, 74624 BÅLSTA Postadress: BOX 194, 74624 BÅLSTA Telefon:+46(171)468020 E-post till Håbo pastorat

Flasta kyrkoruin

Här till höger om kartpilen ligger Flasta kyrkoruin. Sväng vänster in på Flastavägen innan du kommer fram till Skoklosters kyrka

Vår första stenkyrka, ligger bland lövträd i en vacker dunge på gärdet i Skokloster, alldeles väster om Värdshuset inte så långt från Flastavägen 9.

En skön plats för andakt i det fria. Här höll de första dominikanermunkarna till och man kan ana någonstans innanför stenmursresterna var kryddlanden varit. Picnickorgen brukar smaka som bäst vid Flasta.

Marianne Toikkanen

Assistent

Mer om Marianne Toikkanen

Bokning av dop, vigsel, välsignelse, begravning, dopkalas, minnesstund och möten i församlingshemmen. Telefontid måndag-fredag kl. 09-12, 13-15.