Barn och Unga

Upptäck, lek & lär med oss! Vi vill vara en plats där barn och vuxna kan mötas, utvecklas, leka, skapa, sjunga och bara få vara. Höstens verksamheter startar vecka 35, pågår t.o.m vecka 50.

Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de. Sannerligen, den som inte tar emot Guds rike som ett barn kommer aldrig dit in. Och han tog dem i famnen, lade händerna på dem och välsignade dem.

Markusevangeliet 10:14-16

Här hittar du alla våra verksamheter för barn och unga. Vår barn och ungdomsverksamhet finns i Bålsta, Kalmar och Skokloster. Hör gärna av er med tips, önskemål och respons.

I Kyrkoordningen står att läsa ...barnen intar en särställning och de behöver därför särskilt uppmärksammas i Svenska kyrkans verksamhet.

Välkommen!

Eftis julmarknad torsdag 7 december

Välkommen till Eftis Julmarknad på Klostergården i Skokloster. Öppet kl 13.00-18.00. Vi finns på Slottsskogsleden 13.

Arbetsledare för Barn och Ungdomsverksamheten

Monica Bunnå