Dopbevis. Fadderbrev. Vigselbevis
Foto: Sofi Sandström

Dop. Konfirmation. Bröllop/Vigsel. Begravning

Information och kontakt för livets stora händelser. Bokning av kyrka/lokal för dopkalas, mottagning eller minnesstund.

Dop, konfirmation, bröllop, välsignelse och begravning. Livets stora förändringar kan manifesteras i kyrkan. När vi välkomnar ett nytt barn. När vi ledsagar en ung människa in i vuxenlivet. När vi firar kärleken mellan två människor. Eller tar farväl av dem som stått oss nära i livet och överlämnar dem i Guds hand.

Vi erbjuder olika dagar och tider
Du hittar detaljerad information nedan. Välkommen med dina önskningar och frågor. Vi gör vårt bästa för er.

Boka lokal/församlingshem för dopkalas, mottagning eller minnesstund
Kyrka och lokal bokas samtidigt.

Marianne Toikkanen

Assistent

Mer om Marianne Toikkanen

Förvaltningsassistent som arbetar med bokning av dop, vigsel, välsignelse, begravning, dopkalas, minnesstund och möten i församlingshemmen. Telefontid måndag-fredag kl. 09-12, 13-15.

Boka dop, vigsel, begravning & församlingshem

Telefontid: Måndag-fredag kl. 09-12 och kl.13-15