Dop. Konfirmation. Bröllop/Vigsel. Begravning

Information och kontakt för livets stora händelser. Bokning av kyrka/lokal för dopkalas, mottagning eller minnesstund.

Dop, konfirmation, bröllop, välsignelse och begravning. Livets stora förändringar kan manifesteras i kyrkan. När vi välkomnar ett nytt barn. När vi ledsagar en ung människa in i vuxenlivet. När vi firar kärleken mellan två människor. Eller tar farväl av dem som stått oss nära i livet och överlämnar dem i Guds hand.

Vi erbjuder olika dagar och tider
Du hittar detaljerad information nedan. Välkommen med dina önskningar och frågor. Vi gör vårt bästa för er.

Boka lokal/församlingshem för dopkalas, mottagning eller minnesstund
Kyrka och lokal bokas samtidigt.

Marianne Toikkanen

Assistent

Mer om Marianne Toikkanen…

Bokning av dop, vigsel, välsignelse, begravning, dopkalas, minnesstund och möte/konferens i församlingshemmen. Telefontid måndag-fredag 9-12, 13-15