Kontakt

Älvsby församling Besöksadress: Tingshusgatan 1, 94233 ÄLVSBYN Telefon: +46(929)14900 E-post till Älvsby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Här kan du läsa om vår församlingsverksamhet, hitta kontaktuppgifter och information om kommande aktiviteter. Vi hoppas att du kommer att trivas.

Välkommen att fira gudstjänst i Älvsby församling

Välkommen att fira gudstjänst i Älvsby församling

Martin Luther inledde reformationen för 500 år sedan. Den förändrade både kyrkan och samhället på sin tid, och gör det fortfarande.

500 år av reformation

En gång per månad bjuder vi in till musikcafé i Vidsels kyrka. Underhållningen varierar; allt från traditionella psalmer till välkända visor.

Musikcafé i Vidsels kyrka

Vi bjuder in till musik i Älvsby kyrka. Lyssna till någon av våra körer, inbokade gäster eller lokala förmågor.

Kvällsmusik i Älvsby kyrka

Välkomna till innehållsrika träffar i Församlingsgården där vi varje gång serverar kaffe, te och fika.

Onsdagscafé med innehåll

Hos oss kan du boka dop, vigsel och begravning. Vi hjälper dig också med telegram och kyrkogårdsärenden.

Församlingsexpedition, bokning och kontakt

För de viktiga delarna av livet, finns svenska kyrkan.

Dop, konfirmation och vigsel

För de viktiga delarna av livet, finns svenska kyrkan.

Det är viktigt att ta farväl.  I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Begravning

Det är viktigt att ta farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud. Som anhörig kan du få hjälp med planering inför en begravning. och tillsammans med prästen kan du prata om begravningsgudstjänstens innehåll och välja psalmer.