Kontakt

Älvsby församling Besöksadress: Tingshusgatan 1, 94233 ÄLVSBYN Telefon: +46(929)14900 E-post till Älvsby församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Här kan du läsa om vår församlingsverksamhet, hitta kontaktuppgifter och information om kommande aktiviteter. Vi hoppas att du kommer att trivas.

Aktuellt från Älvsby församling

Under sommarmånaderna hälsar vi i Älvsby församling er alla välkomna till kvällsmusik i kyrkan.Varje torsdag kl 20.00, om inte annat anges. Som vanligt bjuder vi på ett brett och varierat program framförda av skickliga musiker på allehanda instrument.

Musik i sommarkväll

Vill du sjunga i kör, lyssna på föreläsningar, träffa andra småbarnsföräldrar, mötas och samtala om en god bok eller fördjupa dig i bibeln?

Verksamhet för alla åldrar

Hos oss kan du boka dop, vigsel och begravning. Vi hjälper dig också med telegram och kyrkogårdsärenden.

Församlingsexpedition, bokning och kontakt

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Swisha kollekt