Veckomässa

Under rådande omständigheter kommer ingen veckomässa firas under perioden 24 november och december månad ut. Däremot fortsätter vi att vara kyrka. Tro, hopp och kärlek är inte inställt!

Älvsby kyrka är öppen för ljuständning, och enskild bön vardagar mellan kl. 8-15.
Söndagens gudstjänst kl. 11.00 kommer att livesänds här på Facebook och du är välkommen att följa den via Älvsby församlings sida.

Nattvarden är på sätt och vis en enkel måltid bestående av ett litet bröd och några droppar vin. I denna enkla, kanske simpla måltid finner du mycket mer. Ett löfte om att Gud möter oss mitt i måltiden!

Om nattvardsmåltiden säger Jesus:

"Den som äter mitt kött och dricker mitt blod har nytt liv och jag ska låta honom uppstå på den sista dagen"

(Joh 6:54)