Foto: Magnus Aronsson /IKON

Verksamhet för alla åldrar

Vill du sjunga i kör, lyssna på föreläsningar, träffa andra småbarnsföräldrar, mötas och samtala om en god bok eller fördjupa dig i bibeln? I Älvsby församling finns något för alla. Stort som smått.

Varje vecka hälsar vi många människor välkomna till våra olika verksamheter i både Vidsel och Älvsbyn. Vi fikar, samtalar och umgås med varandra.

Du är alltid välkommen till vår församling, oavsett ålder, bakgrund eller religion.

Gå tillsammans i Vidsel!

Välkommen att promenera tillsammans med andra i grupp.

Barn och familj

Barn och deras föräldrar är viktiga. I Älvsby församling finns lite olika verksamheter att ta del av.

Vår ungdomsverksamhet är öppen för alla som vill delta i våra träffar.

Musik och körer

Här har vi samlat verksamhet som har med musik att göra.

Caféer

Välkommen till någon av församlingens öppna mötesplatser Vi fikar, samtalar och umgås med varandra.

Bibelstudium Ht 2022

Bibelstudium i gemenskap kring bibels texter. Alla är välkomna och ingen förkunskap krävs