Lediga tjänster

Hos oss arbetar präster och diakoner, musiker och pedagoger. Men även administrativ personal, vaktmästare, församlingsvärdinna och lokalvårdare. Alla delar vi de kristna värderingarna.Vill du bli en del i vårt arbetslag? Klicka in och läs mer om de tjänster vi erbjuder!

Vi söker sommarpersonal!

Kort fakta om Älvsbyn

Älvsby församling omfattar hela Älvsbyns kommun som består av ett tiotal mindre byar, som ligger vackert inbäddat mellan sjöar, berg och Piteälvens blåa band.

Med en timme till kusten, två och en halv timme till fjällen, en timme till närmsta flygplats och tågstation på orten, tycker vi att  Älvsbyn ligger centralt.

Vi har två kyrkor, Älvsbyns och Vidsels samt Storforsens kapell till vårt förfogande.

Älvsbyns kommun är en del av det så kallade Fyrkantsområdet tillsammans med Luleå, Boden och Piteå, vilket sammantaget utgör ett befolkningsunderlag på 150 000 personer med en gemensam arbetsmarknad. Älvsbyns kommun har cirka 8 200 invånare.