Kontakt

Älvsby församling Besöks- och postadress: Tingshusgatan 1, 94233 ÄLVSBYN Telefon: +46(929)14900 E-post till Älvsby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Storforsen

Storforsens kapell ägs av Hotell Storforsen men församlingen bedriver arbete på berörd plats. Vi erbjuder möjlighet till dop och vigsel i kapellet.

Följande tider står till förfogande för dop respektive vigsel vid storforsens hotell:
Under perioden 1 juni samt 31 oktober kan dop alternativt vigsel firas lördagar kl 15:15 och 16:30

Storforsens kapell

Förrättningarna är kostnadsfria för medlemmar i Svenska kyrkan, men hotellet tar ut en avgift på 1200 kr för lokalhyra som dopfamiljen respektive brudparetbetalar till hotellet. Bokning av tid görs via pastorsexpeditionen på tel 0929-149 00.

Därutöver kan tid bokas även vid andra tider men då får de inblandade själva stå för ordnande av präst, musiker etc. samt för uppkomna kostnader. Dessa tider bokas direkt via hotellet. Växeltelefon 0929-721 00.