Foto: Orsa församling

Orsa församling

Orsa Kyrka - Kyrkan mitt i byn! Orsa kyrka håller öppet veckans alla vardagar från kl. 08.00 - 15.00 under helgerna öppet från 09.00 - 15.00 Du är välkommen in och tända ett ljus eller bara sätta dig ner i stilla meditation. Välkommen!

Äntligen!!!

Regeringen har nu meddelat att fr o m den 29 september lyfts nästan alla smittskyddsrestriktioner. Som vi har väntat på det! Vi är glada och mycket förväntansfulla att äntligen få starta upp församlingens alla verksamheter och våra mötesplatser. Varmt välkomna till dessa! Som smakprov kan nämnas att det blir drop-in-dop i Orsa kyrka lördag den 25 september och den 1 oktober blir det t ex ett ”Öppet hus” på församlingshemmet i Orsa. Läs mer om det i vår annonsering!

I församlingen startar också våra gruppverksamheter upp. Också för dessa har restriktionerna lyfts. Dock, för de av våra grupper med personer som är 70+ eller tillhör någon riskgrupp, gäller fortsatt försiktighet. Regeringens råd är att de som ännu inte vaccinerats bör undvika kontakt med de som är 70+ eller tillhör någon riskgrupp. Detta i avvaktan på att vaccination skett. Vi värnar om varandra och följer regeringens råd.

Så, väl mött i församlingens verksamheter och gudstjänster!

Roland Söderberg, kyrkoherde
roland.soderberg@svenskakyrkan.se