Foto: Orsa församling

Orsa församling

Orsa Kyrka - Kyrkan mitt i byn! Orsa kyrka håller öppet veckans alla vardagar från kl. 08.00 - 15.00 under helgerna öppet från 09.00 - 15.00 Du är välkommen in och tända ett ljus eller bara sätta dig ner i stilla meditation. Välkommen!

Församlingshemmet

Välkommen till Orsa Församling!

Pojke står på en soptipp.

Dela lika under samma himmel

Mat är en mänsklig rättighet, ändå går miljoner människor på jorden hungriga. Act Svenska kyrkan arbetar med partner över hela världen för att främja en hållbar och rättvis matförsörjning.

Ett ljus för fred lyser i Orsa kyrka

Kyrkan är öppen för bön och ljuständning vardagar kl. 8-15 och helger kl. 9-15.

Be en bön, tänd ett ljus

På bönewebben kan du be en bön eller tända ett ljus. Kanske för en närstående eller någon långt bort. Någon frisk eller någon sjuk. För dig själv eller för någon annan.

Person tittar på livesändning från gudstjänst hemifrån soffan.

Digitala gudstjänster och evenemang

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.