Barn och familjeverksamhet

Alla barn, mammor och pappor!!!
                     Välkommen till Orsa församlings Barn & Familjeverksamhet!

Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta restriktioner i Dalarna 12  november har öppet hus/kyrkis i Skattunge kyrka och Eftermiddagsskoj ställts in tillsvidare. Öppet hus/kyrkis i Orsa församlingshem har fått ändrade tider och hålls utomhus. Babycafé blir istället barnvagnspromenad. Anmälan till öppet hus/kyrkis och babycafé: anna-karin.bengtar@svenskakyrkan.se

Öppet hus/Kyrkis 0-6 år Orsa församlingshem/utomhus
                            Måndagar, tisdagar & fredagar kl. 10.00 - 11.00
                        Obs! Anmälan till: anna-karin.bengtar@svenskakyrkan.se

Öppet hus/Kyrkis 0-6 år Skattunge Kyrka
                                                 INSTÄLLT TILLSVIDARE

Babycafé blir istället barnvagnspromenad Orsa församlingshem
                                    Torsdagar kl 10.00 Obs! anmälan till:
                                    anna-karin.bengtar@svenskakyrkan.se

Eftermiddagsskoj för dig i åk 1-3  Orsa församlingshem
                                               INSTÄLLT TILLSVIDARE

Än en gång välkommen!
            Barn- och Familjeansvarig, Barnsångskonsulent Anna-Karin Bengtar
                                   Har ni ev. frågor så ring: 0250-55 24 92

Hej!

Jag heter Anna-Karin Bengtar och är ansvarig för de allra minsta och deras familjer.
Jag har arbetat här i Församlingen sedan Januari 1998 (tänk vad tiden går fort).
Att få arbeta med det jag gör är otroligt inspirerande och ingen dag är den andra lik. Ena stunden är jag på en förskola och har sång och rytmik, den andra så har jag Riddarskola med en fjärdeklass ifrån någon skola och sedan i nästa stund serverar jag soppa i Församlingshemmet.
Tänk att få följa ett barn och dess utveckling, se vad musiken, rytmerna och mammas/pappas röst väcker det lilla barnets nyfikenhet på livet.
Om man är hemma och är föräldraledig kanske man ibland vill träffa andra som är i samma situation och då är våra grupper alldeles perfekt. Man behöver inte anmäla sig förutom till spädbarnsmassagegruppen.  Många väljer sedan att också komma tillbaka när man har börjat arbeta igen men har en ledig dag eller bara för att komma in och ta en kopp kaffe eller läsa en tidning.
Alla rum i Församlingshemmet är namngivna efter platser här i Orsa. Några dagar i veckan är Skattungerummet i Församlingshemmet öppet för alla ”hemmabarn” och deras familjer. Måndagar och tisdagar har vi en sång- och rytmikstund tillsammans i ca 30-40 minuter.

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda?

Ring 0250-55 24 92
E-post: anna-karin.bengtar@svenskakyrkan.se