Kontakt

Norra Billings pastorat Besöks- och postadress: Väringsvägen 26, 54176 VÄRING Telefon: +46(500)440270 E-post till Norra Billings pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norra Billings pastorat

De fyra församlingarna Berg, Frösve, Götlunda och Väring bildar tillsammans Svenska kyrkan i Norra Billings pastorat. Sedan kristen tro kom till våra bygder för ca 1000 år sedan finns vi med i människors liv. Det vill vi få fortsätta att vara, i glädje och sorg. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är viktiga tillfällen i livet. Att få sitta i kyrkbänken och låta ord, toner och stillhet möta vardagen i mitt liv är också betydelsefullt. Vi firar gudstjänster i våra 14 kyrkor, vi har många grupper för barn och tonåringar, fina körer och mycket annat som händer. Välkommen!