Norra Billings pastorat

De fyra församlingarna Berg, Frösve, Götlunda och Väring bildar tillsammans Svenska kyrkan i Norra Billings pastorat. Sedan kristen tro kom till våra bygder för ca 1000 år sedan finns vi med i människors liv. Det vill vi få fortsätta att vara, i glädje och sorg. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är viktiga tillfällen i livet. Att få sitta i kyrkbänken och låta ord, toner och stillhet möta vardagen i mitt liv är också betydelsefullt. Vi firar gudstjänster i våra 14 kyrkor, vi har många grupper för barn och tonåringar, fina körer och mycket annat som händer. Välkommen!

Lokala mysterier - väggen i Götlunda församlingshem

Vet du något om väggen? Hjälp oss gärna.

Vi behöver din hjälp!

I Horns kyrka finns detta altarbrun. Vet du något om det? Vem som sytt det? När det syddes? Eller något annat intressant. Hör gärna av dig till oss. Se fler bilder och kontaktinformation här.