Norra Billings pastorat

De fyra församlingarna Berg, Frösve, Götlunda och Väring bildar tillsammans Svenska kyrkan i Norra Billings pastorat. Sedan kristen tro kom till våra bygder för ca 1000 år sedan finns vi med i människors liv. Det vill vi få fortsätta att vara, i glädje och sorg. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är viktiga tillfällen i livet. Att få sitta i kyrkbänken och låta ord, toner och stillhet möta vardagen i mitt liv är också betydelsefullt. Vi firar gudstjänster i våra 14 kyrkor, vi har många grupper för barn och tonåringar, fina körer och mycket annat som händer. Välkommen!

Bild från vårt pastorat, tagen i Binneberg med utsikt mot berget Billingen.

Framförs av Cecilia Lövgren och Magnus Lundberg

Sommarhälsning- Dans på de saligas ängder

Framförs av Cecilia Lövgren och Magnus Lundberg

Välkommen!

Konfirmand 20/21?

Välkommen!

Se gärna vår film med information och inspiration.

Välkommen som konfirmand 20/21

Se gärna vår film med information och inspiration.

Här kan du läsa om sommarens musikgudstjänster i Musik i Norra Billing.

Musik i Norra Billing - sommaren 2020

Här kan du läsa om sommarens musikgudstjänster i Musik i Norra Billing.

I slutet av maj startar vi våra kyrkvandringar. Välkommen att vandra med!

Kyrkvandringar 2020

I slutet av maj startar vi våra kyrkvandringar. Välkommen att vandra med!

Här kan du se vår andakt för söndagen den 12 juli - Apostladagen. Filmad i Locketorps kyrka.

Andakt för Apostladagen

Här har vi samlat våra digitala andakter.

Från och med 20 april fram till augusti är våra kyrkor öppna på dagtid. Välkommen in för en stunds vila och eftertanke för kropp och själ!

Öppna kyrkor

Här kan du ladda ner och läsa priserna för våra olika gravskötselavtal

Gravskötsel

Här kan du ladda ner och läsa priserna för våra olika gravskötselavtal

Kyrkofullmäktige som var planerat till den 20 maj är framflyttat till hösten på grund av rådande omständigheter i och med Covid 19.   Datum meddelas senare.

Kyrkofullmäktige framflyttat

Kyrkofullmäktige som var planerat till den 20 maj är framflyttat till hösten på grund av rådande omständigheter i och med Covid 19. Datum meddelas senare.

"Mello i kyrkan" lördagen den 14 mars. Här kan du se bilder på de medverkande bidragen.

Tack för en fantastisk kväll - "För livets skull"