Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap.

Medlemskap – mer än du tror

Du har säkert någon gång i ditt liv träffat på Svenska kyrkan. Kanske vid en av livets stora händelser, som dop, konfirmation, bröllop eller begravning.

Eller i din vardag, som när vi hälsar på din äldre släkting, delar ut ljus utanför affären eller har våra caféer öppna för alla.

Du är välkommen till kyrkan oavsett om du är medlem eller ej. Men som medlem hjälper du Svenska kyrkan att jobba för ungdomar, äldre, flyktingar, fred i världen och en bättre planet. Tolv månader om året, både i Sverige och i världen.

Kyrkan behöver dig

Är du redan medlem? Tack för att du är med.

Om inte – tycker du att kyrkan står för något gott? Då är du välkommen som medlem, för att ta del av allt det som kyrkan erbjuder och för att stötta kyrkan i dess uppdrag.

För att bli medlem - fyll i blanketten och skicka till oss på pastorsexpeditionen.

Norra Billings pastorat
Väringsvägen 26
541 76 Väring

Vid frågor kontakta oss via e-post: norrabillings.pastorat@svenskakyrkan.se eller via telefon: 0500-44 02 70.