Musik & Sång

Det finns körer för alla sångglada i pastoratet. Kontakta gärna respektive körledare om du har frågor.

Ungdomskör

Mer info kommer

Kyrkokörer

• Bergs kyrkokör övar måndagar kl. 19.00-20.30 i Timmersdala församlingshem. Ledare är Ursula Strömer.
  • Frösve sångkör träffas i Frösve församlingshem måndagar kl. 19.00-21.00. Ledare är Cecilia Lövgren.
  • Götlunda kyrkokör övar i Götlunda församlingshem. Tisdagar kl. 19.00 - 20.30.  Ledare är Elin Johansson.
  • Värings sångkör träffas i Värings församlingshem tisdagar kl. 19.00-21.00. Ledare är Jonas Eriksson.

Våga sjunga-kör

• Värings församlings Våga sjunga-kör. Vi har inga krav på körvana eller sångvana. Övning i Värings församlingshem onsdagar ojämna veckor klockan 19.00-21.00. Ledare är Jonas Eriksson.
  • Bergs Våga sjunga-kör övar i Timmersdala församlingshem tisdagar klockan 19.00-20.00. Ledare är Suzanne Östlund Lennartsson.

Barnkörer

• TL-kids övar i Lerdala församlingshem på tisdagar 16.45-17.45. Ledare återkommer vi med.
  • Värings barnkör (7-12 år) träffas i Värings församlingshem onsdagar kl. 13.30-14.30. Ledare är Jonas Eriksson.
  • Frökottarna (6-8 år) övar tisdagar kl. 13.45-14.30 i Stöpengården. Ledare är Cecilia Lövgren och Anna Östlund.
  • Fröklang (9-12 år) träffas i Stöpengården tisdagar kl. 15.15-16.15. Ledare är Cecilia Lövgren och Anna Östlund.
  • Götlunda barnkör (6-12 år) Vilande. Vi återkommer med planeringen.

Pastoratsorkestern

• Du som spelar ett musikinstrument är välkommen att vara med i Pastoratsorkestern. Kontakta i så fall Ursula Strömer för mer information. Ursula nås på telefon 0500-38 15 25 eller e-post ursula.stromer@svenskakyrkan.se.

Kontaktinformation till våra musiker, kantorer och körledare hittar du här: https://www.svenskakyrkan.se/norrabilling/personal

För musikgudstjänster med mera se i vår kalender.