Kyrkobladet

Vårt kyrkoblad i Norra Billings pastorat kommer ut 4 gånger om året. Där publiceras predikoturen och information om löpande verksamhet med reservation för eventuella ändringar. Läs mer och ladda ner innehåll från kyrkobladet här.

Kyrkobladet är gratis samhällsinformation och delas ut i samband med annan reklam. Om du har "ej reklam tack" på din brevlåda är det inte säkert att du får ditt kyrkoblad trots att det ska gå som samhällsinformation. Om du saknar bladet finns det att hämta på pastorsexpeditionen och vi lägger även ut ett antal exemplar i våra kyrkor och församlingshem.

Kyrkobladet för vintern 2018/2019 är färdigt och här kan du läsa utdrag ur det.

Predikoturen hittar du här

På gång kan du läsa här