Kyrkobladet

Vårt kyrkoblad i Norra Billings pastorat utkommer fyra gånger om året. Där publicerar vi vår predikotur och information om löpande verksamhet med reservation för eventuella ändringar. Läs mer och ladda ner innehåll från kyrkobladet här.

Kyrkobladet är gratis samhällsinformation och delas ut i samband med annan reklam. Om du har "ej reklam tack" på din brevlåda är det inte säkert att du får ditt kyrkoblad trots att det ska gå som samhällsinformation. Om du saknar bladet finns det att hämta på pastorsexpeditionen och vi lägger även ut ett antal exemplar i våra kyrkor och församlingshem.

Här kan du läsa utdrag ur det nyaste kyrkobladet:

Aktuell predikotur hittar du här

På gång den närmaste tiden kan du läsa här

Tidigare kyrkoblad:

Våren 2019