Hitta Svenska kyrkan i andra länder

Svenska kyrkan finns över hela världen – i stora städer, i många hamnar och på turistorterna.

När du  är ute och reser kan det kännas skönt att veta att det finns någon att prata med.

På ett fyrtiotal orter runtom i världen har Svenska kyrkan en öppen dörr till gemenskap och andakt. På ytterligare nära åttio platser vi gudstjänst regelbundet.

Klicka på bilden och ladda ned Utlandskyrkans adressfolder (pdf)

Mobila präster från Svenska kyrkan finns i Asien, Afrika och Latinamerika.

Hitta till Svenska kyrkan i utlandet

Välkommen till Svenska kyrkan i utlandet!

Nordamerika

Sydamerika

Asien

Afrika

NÄR DU BEHÖVER HJÄLP AV SVENSKA KYRKAN I UTLANDET

Svenska kyrkan i utlandets personal har en speciell kompetens att hjälpa drabbade och anhöriga vid övergrepp, olyckor och katastrofer som berör svenskar utomlands.

Tillsammans med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), svenska ambassader, konsulat och andra aktörer samarbetar vi för att möta människor i nödsituationer och ge tillfälle för samtal.

Du kan nå alla utlandsförsamlingar genom växeln på Svenska kyrkans kansli i Uppsala. Telefonnummer dit är 018-16 95 00.