Svenska kyrkan i Paris

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Paris vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Paris. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och få tillgång till gratis wifi och läsa en svensk bok eller tidskrift.

Öppettider

Som det ser ut just nu, och även om det nu är karantän igen,  får vi lov att fira gudstjänst och fika utomhus efter gudstjänsterna. Däremot, och så länge som skolorna är stängda, får vi inte längre samla barngrupper i kyrkan på onsdagar. Så fort det ändras kommer vi att skriva om det här.

Detta händer i veckan:

Tisdag 12.30 - musikandakt och take-away café (obs! 20/4 ingen lunchandakt)

Söndag 11.00   gudstjänst och kyrkkaffe på gården eller att ta med

Under karantänen har vi också möjliget att ta emot enskilda besökare på expeditionen. Hör av dig innan och boka tid så att vi säkert finns på plats. Du når oss lättast på våra mejladresser eller mobiler som finns här på hemsidan. Det går såklart alltid att mejla till paris@svenskakyrkan.se eller kontakta oss på messenger via Svenska Kyrkan i Paris Facebooksida.  I samband med gudstjänsterna går det ju också att träffa oss och samtala såklart.... Var rädda om er!