Svenska kyrkan i Paris

Kontakt

Svenska kyrkan i Paris Besöksadress: 9 Rue Médéric, FR-75017 Paris Telefon: +33(1)44297000 E-post till Svenska kyrkan i Paris Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Paris

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Paris vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Paris. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och läsa tidningen.

Nu är hösten här och det är dags för dig att hitta på något att sysselsätta dig med under de kommande långa höstkvällarna. Att sjunga i kör är fantastiskt! Välkommen att anmäla dig!

Våra körer

Våra aktiviteter