Svenska kyrkan i Paris

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Paris vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Paris. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och få tillgång till gratis wifi och läsa en svensk bok eller tidskrift.

Måndag stängt

Tisdag 11-16

Onsdag 12-17

Torsdag 11-16

Fredag öppet efter överenskommelse, boka tid via mejl eller telefon

Lördag öppet för förrättningar, bokas via prästerna

Söndag Högmässa kl 11, sen kyrkkaffe och öppet så länge kyrkkaffet pågår.

På måndag och fredagar har vi digital expedition via mejl paris@svenskakyrkan.se och telefon 06 14 86 85 25.

En uppskuren brödlimpa ligger på en skärbräda.

Tisdagslunch 16 november

På tisdag firar vi mässa kl 12.30, och Björn lagar fiskgratäng. Det blir hembakt bröd, sallad och en ostbricka, och till dessert har en snäll församlingsmedlem lovat att baka sin goda charlotte. Allt för 15 €/person inkl måltidsdryck och kaffe. Glöm inte att anmäla dig till bjorn.akerhage@svenskakyrkan.se senast på söndag kväll.