Svenska kyrkan i Paris

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Paris vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Paris. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och få tillgång till gratis wifi och läsa en svensk bok eller tidskrift.

SOMMARLOV

Nu har vi stängt för sommaren - men fram till den 24 juli finns vår husfar Nils på plats under veckorna. Det går bra att boka tid för enskilt besök om man vill låna en bok, har en fråga eller behöver hjälp med något. Ring isåfall till 06 51 82 90 66 och boka en tid.

Den 25 augusti öppnar vi upp igen för besökare, och under hela sommaren lägger vi upp helgandakter på kyrkans Youtube-kanal och Facebooksida. Om något allvarligt händer går det alltid att ringa oss på mobilerna :

Kyrkoherde Maria 06 71 55 26 88

Komminister Joakim 07 86 52 32 72

Admininistratör Helene 06 14 86 85 25

Funktionsbrevlådan paris@svenskakyrkan.se kollas också under hela sommaren. Tveka aldrig att höra av dig!