Svenska kyrkan i Paris

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Paris vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Paris. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och få tillgång till gratis wifi och läsa en svensk bok eller tidskrift.

sommartider

Nu har vi stängt i några veckor under sommaren. Behöver du få kontakt med oss går det bra att skriva till paris@svenskakyrkan.se och om det är riktigt akut kan man ringa våra mobiler som finns under fliken personal här på hemsidan. Fr o m den 16 augusti har vi expeditionstid på mejl och telefon : helene.lacheny@svenskakyrkan.se eller 06 14 86 85 25.

Nästa söndagsgudsjänst äger rum den 29 augusti kl 11. Och öppnar för besökare gör vi igen i början av september. En riktigt trevlig sommar önskar vi er!