Foto: Markus Spiske

Våra aktiviteter

Gudstjänster

Vi firar högmässa varje söndag kl 11. Efter högmässan fortsätter vi samvaron i församlingssalen med kyrkkaffe. Varmt välkomna!

En grupp kvinnor sitter i en ring och lyfter tillsammans ett färgglatt tak. Inne i ringen, under taket, leker små bebisar.

Onsdag - barnens dag

Barnkör, miniorer och kyrkdetektiver blir till en barnaktivitet som Björn och Maria håller i tillsammans. Alla barn från 3 år och uppåt är välkomna!

Tisdagsmässa och lunch

Årets första tisdagsmässa och lunch blir den 31 januari. Vi startar i kyrkan med mässa kl 12.30 och sen bjuder Gunilla och Michel på pärlhöns med cognac och persikor, serverad med brysselkål och potatis. Som vanligt också sallad och ostar. Till dessert blir det en fransk äppelpaj med vaniljglass. Låter det gott? Anmäl dig senast torsdag 26 januari. Det är en meny som kräver lite förberedelser, så vänligen respektera anmälan i god tid!

Våra körer

Att sjunga i kör är fantastiskt! Välkommen att anmäla dig! Vårterminen är igång och det är dags att välkomna nya sångare till kyrkans körer. Kyrkokören med många studenter och au pairer och Cantemus, vår damkör. Våren innehåller bla. Faurés Requiem med orkester, sång i gudstjänster och på valborg samt en körresa. Läs mer och hör av dig om du är sugen.

BLI MEDLEM

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring Någon gång per termin har du möjlighet att vandra tillsammans med vänner, tänka, fundera på frågeställningarna vi har i livet och tron. Ett sätt att fördjupa sig själv och sin relation till Gud.

Saliga Samtal

Längtar du, liksom vi, efter samtal om existentiella frågor som berör? Efter att tillsammans med andra låta de djupa, och ibland svåra spörsmålen ta plats i en öppen dialog?

Besöksgruppen

I vår församling finns en grupp frivilliga som besöker svenskar som av olika anledning är isolerade. Läs mer om besöksgruppens arbete och välkommen att ta kontakt med oss.

Konfirmation

Är du mellan 13 och 15 år, och nyfiken på att tillsammans med andra ungdomar fundera kring liv, tro, kärlek, Gud och mycket annat? Vi har konfirmandgrupper vartannat år i Paris, och nästa grupp startar hösten 2023.

Seniorträffar

Vi ses för en mässa och lunch, och för det mesta är det ett program som kan vara föredrag, musik etc.

Fördjupning

Genom samtal och dialog, en tyst retreat eller en pilgrimsvandring för att ha tid till frågor om livet och tron. Möjligheterna till fördjupning är många.

Bröllop/Dop/Begravning

När vi firar kärleken mellan två människor. När vi välkomnar ett nytt barn. När vi tar avsked av någon som lämnat oss. Högtiden hjälper oss att uttrycka både glädje och sorg.