Våra aktiviteter

Norsk/svensk babysång

Ungeför varannan torsdag under våren har vi öppet hus för föräldrar, bebisar och mindre barn upp till 3 år. Vi fikar, leker, pratar och sjunger. Norska sjömanskyrkan deltar och sjunger - och till fikat fixar de våfflor.

En grupp kvinnor sitter i en ring och lyfter tillsammans ett färgglatt tak. Inne i ringen, under taket, leker små bebisar.

Onsdag - barnens dag

Barnkör, miniorer och kyrkdetektiver blir till en barnaktivitet som Björn och Maria håller i tillsammans. Alla barn från 6 år och uppåt är välkomna!

Barnkyrka/Söndagsskola

I samband med vissa gudstjänster finns det möjlighet för barnen att gå på Barnkyrka, en egen stund i förssamlingssalen tillsammans med en ledare.

Familjesöndag

Några gånger per termin ordnar vi Familjesöndag.

Våra körer

Att sjunga i kör är fantastiskt! Välkommen att anmäla dig! Vårterminen är igång och det är dags att välkomna nya sångare till kyrkans körer. Kyrkokören med många studenter och au pairer och Cantemus, vår damkör. Våren innehåller bla. Faurés Requiem med orkester, sång i gudstjänster och på valborg samt en körresa. Läs mer och hör av dig om du är sugen.

Tisdagsmässa och lunch 13 februari

Vi bjuder in till tisdagmässa med efterföljande lunch i nästa vecka. Det kommer att serveras laxpudding med skirat smör, grönsaker , sallad och ostar. Till dessert blir det semlor, dagen till ära. Det låter väl gott?  Anmälan senast den 11 februari.

Seniorlunch

Tisdagen den 5 mars bjuder personalen och besöksgruppen in till seniorlunch. Vi startar i kyrkan klockan 12.30 och därefter lunch. Anmäl dig senast fredag 1 mars.

Besöksgruppen

I vår församling finns en grupp frivilliga som besöker svenskar som av olika anledning är isolerade. Läs mer om besöksgruppens arbete och välkommen att ta kontakt med oss.